Na Slovensku je to urcite tabu, no v zahranici to nie je nic nove (napr. v Berline su tym zname kluby) . Boli ste niekedy na swingers party? Ak ano, splnilo to ocakavania ?
To je len vo vymrdanej Amerike sa ustanovil taky zvyk že keď je nudný a absolútny nezaujímavý pár tak nie aby si to vyriešili medzi sebou ako normálny ľudia rozvodom nie oni si vymenia partnerov a potom sa tvária ako nič...
Chvíľu mi to prišlo, že sú tam ľudia dosť presýtený péčkom. Ak ti neklesne z tých pohľadov, tak jednoznačne z tých hlášok. Človek by povedal, že to len chlap vie prísť s vecami ako "vytrestám ti buchtu", ale né...
A hej hej, stojí to za to, hlavne celý ďalší deň premýšľať čo mal v sebe ten s kým si šukala, ako často tom má v sebe a či to náhodou nie je nakoniec nakazení feťák, nehovoriac o niektorých úžasných ľuďoch čo na teba mieria mobilom a "povzbuzdujú" ťa rovnako úžasnými prejavmi ako ten vyššie. Ale jo. Ak máš rada sex na verejnosti s neznámymi ľuďmi, je to fajn alternatíva k tomu nechať sa ošukať hobom v zatuchlej uličke.
Nebola som, ale chcela by som ísť. Lebo je to niečo nové, a príde mi to take trochu anonymne.
A rada by som mala dlho rozkročené nohy a vtáky nech len lietajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A hej hej, stojí to za to, hlavne celý ďalší deň premýšľať čo mal v sebe ten s kým si šukala, ako často tom má v sebe a či to náhodou nie je nakoniec nakazení feťák, nehovoriac o niektorých úžasných ľuďoch čo na teba mieria mobilom a "povzbuzdujú" ťa rovnako úžasnými prejavmi ako ten vyššie. Ale jo. Ak máš rada sex na verejnosti s neznámymi ľuďmi, je to fajn alternatíva k tomu nechať sa ošukať hobom v zatuchlej uličke.
Somewhere there's a party
Here it's never ending
Can't remember when it started
Určite zopakujeme..
A rada by som mala dlho rozkročené nohy a vtáky nech len lietajú.