Tak prosím pekne každý tu označte birdzáka ktorý vam je naviac sympatiky pripadne ho mate najradšej Je jedno či vônec vie že existujete,či si s ním úžasne píšete alebo milujete jeho blogy
Hm...dosť často sa zabúda na birdzakov,kt.majú úroveň,tým by som chcel apelovať na všetkých užívateľov,aby sa neuzatvarali do "kruhu" ,v ktorom sú iba "vyvolení" a získali si popularitu svojimi hlaskami,je tu mnoho sympatických ľudí ako: kamen1zde,ronikawe,janehonda,santoris...a mnoho ďalších...prajem si do roku 2013 ,aby sa tento stav zmenil,a tvorili by sme nazvyme to kolektív,bez rozdielu rasy,vzhľadu,orientácie,náboženstva,záujmov...
nietimekki, obliviate pôsobí neskutočne sympaticky, purenarcissism, bizbilio, walrus, marleymt, mkamka, piotra, nessiee. lawey, silentcry, hellium, zajkousko a ďalšííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
ono väčšinou ľudí podľa toho ako sa prezentujú, nesympatickí sú mi tí, ktorí sa hrajú na elitu národa a robia okolo seba okruh ľudí, ktorí im vyhovujú a ostatných pokladajú za menejcenných
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
potom @greenbunny lebo sa mi s ním dobré hrá lol
@antifunebracka ... lebo je taká aký je a dobre si s ním rozumiem a určite sa ešte niekto nájde len teraz utekám preč tak nemám čas
a ešte @horsiq lebo mi má dať čokoládky
... a potom všetci, ktorých mám v priateľoch
@zelinka lebo ona je moja dvojička
ich 2 mám asi odtiaľto najradšej
ono väčšinou ľudí podľa toho ako sa prezentujú, nesympatickí sú mi tí, ktorí sa hrajú na elitu národa a robia okolo seba okruh ľudí, ktorí im vyhovujú a ostatných pokladajú za menejcenných
@frez jeden z mála kamošov z gymnázia
(a ešte možno pár ďalších)
@istsinka lebo je také slunco
@lawey lebo je to turbo super a turbo ukecaná ženská
@matwejo prosteeee je to pán
@n0win0u ďalší pán a jeho náklady
@lucia199513 aj keď koľkokrát vystupuje strašne prijebano ale je to docela super človek
@somsimona lebo je to moja žena
@taylah lebo je taká super. sem tam
@delica
@semhamforas za názory
@greyness
@h8u
a veeľa ďalších
peteeeer :p hm hm.