myslim, ze pri zosvetleni vlasov je nutne chvilu pockat .. kedze vlasy su namahane .. bolo by skoda ich vysusit tak dramatickym zasahom ako je farbenie hned po zosvetlovani .. myslim , ze kadernici odporucaju pockat tak dva tyzdne .. aspon mne ked farbi vlasy .. nechce robit dalsi chemicky zasah, kym sa trosku nespamataju
@bibla záleží od toho, ktorý zosvetľovač si vezmeš. tam na krabičke máš napísané koľko odtieňov to sťahuje. ja som mala tuším ten stredný (nvm presne) a síce som mala pocit, že to stiahlo málo, ale konečný výsledok bol lepší ako som čakala.
@bibla prvý raz takú kadejakú, hnedo, blonďavo, ryšavo neviem akú ale svetlá bola. zosvetlila som to a dala si červenú, svietila som na 100km teraz som si dávala zosvetľovač na takú vyzmývanú červenú, viac menej kvôli odrasteným tmavým korienkom a chytilo to skvelo
@bibla bola som u svojej osobnej "kaderníčky"..kamoška ma farbila takže nič zložité...a nie, nemala som najsilnejší zosvetľovač. musíš si prečítať o koľko odtieňov to zosvetľuje a záleží od toho kaé máš ty vlasy a akä farbu si chceš dať al či len zosvetliť
@bibla ja som si to dávala v jeden deň, takže si myslím, že úplne v pohode. pokiaľ nemáš len 5vlasov na hlave a nemáš ich príliš tenké, tak si myslím, že to nebude problém daj potom vedieť ako si dopadla
ahoj teriq.ja mám na čierno nararbené vlasy a už ma to omrzelo,chcela by som vyčarovať na svojej hlave nejakú peknú čokoládovo hnedú.mám použiť ten syoss zosvetľovač?ty kokos tak sa bojíííím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov