mala som genius g-pen 6x8 ak sa nemylim, nijako som ho nepretazovala a normalne pouzivala, no na pere prestala fungovat spicka a uz na zaciatku mi strasne divne komunikoval s pc aj s ntb a vynechavalo to, este nakoniec aj vyslo najavo ze to malo pokazeny kabel, uplne nanic proste
@cof vzhľadom na to,že na stránke,ktorú si uviedol moc tých parametrov neni(aspoň mne sa nezobrazili) a na moju momentálnu lenivosť sa orientujem podľa značiek...
Prvú nepoznám, druhá je Wacom, čož sú celkom dobré tablety a Geniusy v treťom linku...tu súhlasím s @4
Jednoznacne znacku wacom, ak nechces len vyhodit peniaze a potom ti to budes mat zahrabane v sufliku. Takze s tych troch moznosti bamboo. Ja mam tiez wacom, ale inu triedu a som velmi spokojny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Prvú nepoznám, druhá je Wacom, čož sú celkom dobré tablety a Geniusy v treťom linku...tu súhlasím s @4