toto nehovorím často, ale - omg keď sa bojíš potenciálnych detí, poradím ti najlepšiu ochranu - s nikým nespi a túto ochranu praktizuj dovtedy, kým nebudeš pripravená na prípadné dôsledky sexu, ku ktorým patria "žiaľ" i tie deti
tabletka "po" nie je lentilka, ktorú si šupneš vždy len tak "pre istotu"... aby si s tým neskôr neprivolala nejaké problémy :letim:
Ver mi, ty NECHCEŠ tabletku po. Ako dvojitá ochrana? Teraz keď budeš mať sex, tak do seba budeš stále pchať tabletky po...? Prepáč, ale nerozumiem ti. Aj keby som sa neviem ako veľmi bála, tak si to nekúpim. Akonáhle sa rozhodneš mať sex, tak musíš byť pripravená na všetky riziká, nie to riešiť takto... Lebo ako bolo povedané, je to také množstvo hormónov, že ti to môže spôsobiť nemalé ťažkosti. Nechcem, aby to vyznelo ako moralizovanie starej matere, ale ozaj viem, čo je to mať hormonálny systém v riti (nedobrovoľne), tak radšej niečo také ani neriskuj.
Predaju ti ju. Alebo nech ju ide kupit potencialny tata
Ak ste sa pri sexe chranili a nic sa nestalo, urcite ju neber "len tak". Ak vam praskol kondom, alebo ste kondom nemali, tak si ju daj a cakaj malatnost, unavu, zle od zaludka, rozhodene kramy a mega bolesti pri nich.
auč... inforacie o tabletke po by som dala povinne do sexualnej výchovy... kamaratkina známa, mala nejakych 16 a otvorene sa jej chvalila ze jej frajír má na to aby jej kupoval tabletku po i po každej súloži... a že vtedy mala už 9tu tabletku za mesiac...
@willbebetter Ako to, že ja som ju mala a nemala som žiaden z uvedených príznakov? Všetko v pohode. Každého telo na to reaguje inak, nestraš ju. Aj moja mama ju raz užila a len jej prišli krámy o pár dní skôr ale tiež žiadne bolesti.
@30 príznaky sa nemusia objaviť hneď, aj keď to tak zvyčajne je. Keď raz budeš mať problémy s otehotnením, alebo s tehotenstvom a podobne, ani ti nenapadne, že to mohlo byť z dáávnej tabletky. (samozrejme, nič také nikomu neprajem!! )
ze doble ochrana..to akoze teraz si ju budes davat po kazdom (chranenom) sexe?....ty kokso.....to nielenze prides o zdravie, ale aj dost prachov...co takto riesit doble ochranu skor, kvalitnejsiu a za menej penazi?
Komentare zasa k prejednavanej veci ako vidim Bože ved sa stane, praskne kondom a podobne prečo jej hned nadavate ze nech sa nerozmnozuje !!! Tabletku by si mala zaobstarat co najskor , preto sa vola TABLETKA PO , takzw ak sa stale nehoda sup tabletku do seba aj ked najlepsie je uzivat antikoncepciu + kondom ako poistka.
Posobenie tabletky je individualne , to co ti nakecali vyssie sa pravdaze moze stat ale taktiez sa to stat.Kazda zena co si tabletku da musi pocitat s rozhadzanim cyklu a tu je ten rozkol u jednej zeny to rozhadze cyklus aj na rok ! u druhej ide o kratkodobu zalezitost,nasledne bolesti v podbrusku,zvracanie , hnacky a teplota su individualne
@lenkaska1 jaj takto precitala som si to znova... slecna vravela ze chce double ochranu akoze tabletku len pre istotu a to je hovadina pokial na to fakt neni dovod
@kaylee ahaa uz som pochopila no tiez si myslim, ze je to zbytocne.. aj ked nahoda je svina, ale moze sa to stat hocikedy a nemoze si zakazdym davat tabletku po.. podla mna len ked je na to fakt dovod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ale najlepsie je nesexovat!
pás cudnosti týmto mladým dievčatám...och
ak nemas 11
toto ako double ochrana? mas predstavu aka je to davka hormonov a ako to na teba moze vplyvat? to bola recnicka otazka vidim ze nie o___O
tabletka "po" nie je lentilka, ktorú si šupneš vždy len tak "pre istotu"... aby si s tým neskôr neprivolala nejaké problémy :letim:
Predaju ti ju. Alebo nech ju ide kupit potencialny tata
Ak ste sa pri sexe chranili a nic sa nestalo, urcite ju neber "len tak". Ak vam praskol kondom, alebo ste kondom nemali, tak si ju daj a cakaj malatnost, unavu, zle od zaludka, rozhodene kramy a mega bolesti pri nich.
To je vsetko. Enjoy the show.
Posobenie tabletky je individualne , to co ti nakecali vyssie sa pravdaze moze stat ale taktiez sa to stat.Kazda zena co si tabletku da musi pocitat s rozhadzanim cyklu a tu je ten rozkol u jednej zeny to rozhadze cyklus aj na rok ! u druhej ide o kratkodobu zalezitost,nasledne bolesti v podbrusku,zvracanie , hnacky a teplota su individualne
mudre dievča
a však hlavne že frajer má na to