Hovorí sa, že tráva (marihuana) zlepšuje pôžitok zo sexu. Neviem či aj u ženského pohlavia, ale u mňa to tak bolo Keď som to robil nafajčený, tak to bol taký ten pocit ako keď som to prvýkrát robil. Proste oveľa väčšie sexuálne vzrušenie to bolo. Normálne mi bušilo srdce, celý som sa chvel a keď to už na mňa prišlo, tak som sa cítil ako keby som si šľahol heroín alebo čo...
@Movehigher také niečo neexistuje, je to o stave mysli, relaxe a uvoľnení. Vieš si pomôcť napríklad od Joydivision Clitorisex ale pokiaľ nebudeš pracovať sama so sebou nevyriešiš to. Základná otázka je vieš privodiť orgazmus sama sebe ? Vieš čo sa ti páči, vzrušuje ťa. Jednoduchá rovnica ak nevieš spraviť sama sebe dobre ako to má dokázať ten chlap ? Nemyslím to útočne ale nemému dieťaťu ani vlastná matka nerozumie.
@3 no áno. Mňa to s nim baví aj keď sa nespravím. Dlho vydrží a ma aj fantáziu a vníma ma. A spraví ma vonkajším orgazmom ale ja som sa nikdy vnutornym nespravila a ani necítim ze by to malo prichádzať preto sa pýtam. Celkom mi je ľúto ze tu niekto rieši ze by potreboval skôr na oddialenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov