@2 z toho akurat wonderwall hram, poznam aj pixies aj fixu, ale nehram
No okrem kniziek pisnicka I,II, III, by som doporucoval od Lucie pesny, ti maju super na taborak... inak knockin on heavens door, pink floyd - wish you were here, tublatanku , neviem, je toho vela a ja som lenivy pisat
hm no where is my mind neni snad taka tazka pesnicka ...ja mam par navrhov take klasiky ako napr. sum41 - pieces, cranberries - kiss me alebo nejaku tu avril...hm a prednedavnom som sa naucila fine frenzy - almost lover a znie to na gitare celkom priatelne
heh to mi pripomína náš výlet, keď som mala ja gitaru, ale to som hrala také blbosti, že na želanie spolužiakom a oni si samozrejme vyberali len to, čo akotak poznali, čiže desmod.. loď ktorá sa plaví do neznáma (to sa dalo).. najlepšie boli ľudovky drišľak ehm... a pod.... ktoré som vlastne bola nútená hrať, ale bola aspoň haluz a ďalej to boli "hity" našej školy ala Elán - sestirčka z kramárov, už nebudem pokračovať, lebo už sa určite každý kto hrá na gitare váľa po zemi od smiechu lebo ja tiež, keď na to spomínam ešte niečo: Helenine oči - Jahody
@wednesday tak potom mám pokračovať? piesne typu A od Prešova alebo Tancuj tancuj vykrúcaj tak také niečo, skus ine kafe, imt smile, desmod a take hitovky, no a skus sa popytat aj soluziakov na ake piesne sa budu chytat no a skus aj "na zelanie" skusila som, ale aj tak nikto nakoniec netrval extra na tom aby som to zahrala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
vypsaná fixa - dezolát
nohavica - mladičká básniřka
oasis - wanderwall
kryl - trampoty s agentem
to sú moje žiadosti na každého chlapíka s gitarou
No okrem kniziek pisnicka I,II, III, by som doporucoval od Lucie pesny, ti maju super na taborak... inak knockin on heavens door, pink floyd - wish you were here, tublatanku , neviem, je toho vela a ja som lenivy pisat
@grietusha poznám všetky, hrám len oasis pixies sú neskutoční, netrúfam si
@majlos knocking... a pink floyd viem, ale ostatní to asi nezvládnu, musia to byť také piesne, čo vedia spievať všetci, vlani bodovala loď do neznáma
dosť podpichovania
vieš čo je super? nirvanu, pri tom sa všetci vyziapú, keď napríklad rape me alebo heart shaped box zahráš
Ale keď,tak,asi toho Kryla,prípadne Landu.Alebo country...
@iwulik presne takéto veci potrebujem tiež to doma nehrám, ale chcem, aby sa zapojili všetci takže sevrní vítr je tiež prijateľný v tomto prípade
alebo ked niekdo pozna tak 9parasiat to je super song...