Chcela by som sa opýtať,/ked ste už o tom počuli/kde sa nachádza to tajné číslo v profile,ktoré nám udáva počet komentárov na danej webke,veľmi by ma napr. zaujímalo jak na tom stojím .
Benci tajne cislo je tajne cislo takze jeho existencia ma byt utajena a tak by to nikoho nemalo zatazovat. Inak autorka to napisala, to co robis tu na birdze cim viac sa vyjadrujes mam pocit tak ti to tajne cislo rastie. pisala to aj Tashira, cim si aktyvnejsi tym je to cilo vacsie
Je, urcite je na to nejaka stupnica... Cim vyssi status, tym vacsie tajne cislo... Ale mali by ste byt radsej ticho, lebo to ozaj zamaskuju a potom nebudeme vediet nic o nasom kariernom vzostupe...
Tashira tashira tashira Su tu pravidla, ktore su benevolentne, ak niekto napise jednu nadavku, tak to prezije, ak niekto bude sustavne vulgarne urazat inych, tak to neprezije
System funguje, pravidla su spisane, ak ich niekto zavazne porusi dostava prve (a zvacsa aj posledne) varovanie, a sancu polepsit sa. Ak pokracuje v skaredej cinnosti, tak to riesime.
Ak niekto pridava totalne kraviny, mazu sa (niekedy vsak nie hned, lebo nemame 158 adminov), teda zatial.
Tolerancia je dolezita (kde inde maju napr. EMO-via svoju vlastnu orientaciu?
A tajne cislo je tajne lebo je tajne. Je zamaskovane a pisane "neviditelnym" pismom. Skoro dva mesiace trvalo, kym to objavili prvi ludia A potajomky mi pisali, ze co to je, ze objavili daco tajne.
Tajne cislo vyjadruje nejaky tvoj ranking/bodovanie. To je cele. A neziskas ho nejakym jednym sposobom, mozes robit rozne veci a v konecnom dosledku za to dostavas dake body, to cislo sa zaokruhli a vidis tajne cislo, a postupne ti to rastie (ak chodis na BIRDZ a daco robis), ale nie je to za to ze prides, je to trochu zlozitejsie, ale kedze je to tajne cislo (a zamerne sa to vola tajne cislo), aby ste mali radost, ked to zrazu objavite, ze ste nasli na svojej webke daco tajne , tak mate zrazu radost, ze jeeeej to co je a potom zistite ze sa to meni, ze to maju vsetci a ze to ma asi vyznam. A skutocne megahviezdy, velke hviezdy a pod maju vacsie tajne cislo ako kvietkovia ci semienka...
Ale zas nemyslite si (ako to tu davnejsie dakto vo fore "vyratal") ze
250-500 je "na dobrej ceste"
500-1000 je "semienko"
1000 az neviem kolko je "kvietok"...
NIE! Nie je to take jednoduche, ale vo vseobecnosti sa da povedat, ze cim vacsie cislo, tym skor ziskas vacsi status. Ale nie je to ze priratas 500 a budes mat vacsi status. Ten vzorcek je trochu zlozitejsi a vyvija sa spolu s birdzom
podla mna je to to cislo na zaklade ktoreho robilo rebricek top 100 birdzakov, tajne to je preto aby sa ludia nezacali spravat tak ako v tedy. ale kedze som to teraz prezradil tak som to asi cele dokazil niektory to hodnotenie cely tak to museli niekto zasit aby to nebolo na ociach a tam si ot mohli ludia kontrolovat takze hura vytvrajte si imaginarnych priatelov ktory vam budu zase navstevovat profily aby ste boli prvy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Diky diky
Komentáre k fotkám,alebo blogy a niečo podobné a mám pocit že od toho závisí aj nasledovne váš status/na dobrej ceste,klíčiace semienko,a pod./
/To zo mňa písala tá zvedavosť /
Ale ved ja váás všetkýých dobehnem,trošku dlhšie mi to bude trvať kýým váás predbehnem
robte si tu co chcete..jebte na system, pravidla, toleranciu
mno čo tomaš?
Fajn taktika
Rada pridem pozriet aj ja!
System funguje, pravidla su spisane, ak ich niekto zavazne porusi dostava prve (a zvacsa aj posledne) varovanie, a sancu polepsit sa. Ak pokracuje v skaredej cinnosti, tak to riesime.
Ak niekto pridava totalne kraviny, mazu sa (niekedy vsak nie hned, lebo nemame 158 adminov), teda zatial.
Tolerancia je dolezita (kde inde maju napr. EMO-via svoju vlastnu orientaciu?
Tajne cislo vyjadruje nejaky tvoj ranking/bodovanie. To je cele. A neziskas ho nejakym jednym sposobom, mozes robit rozne veci a v konecnom dosledku za to dostavas dake body, to cislo sa zaokruhli a vidis tajne cislo, a postupne ti to rastie (ak chodis na BIRDZ a daco robis), ale nie je to za to ze prides, je to trochu zlozitejsie, ale kedze je to tajne cislo (a zamerne sa to vola tajne cislo), aby ste mali radost, ked to zrazu objavite, ze ste nasli na svojej webke daco tajne , tak mate zrazu radost, ze jeeeej to co je a potom zistite ze sa to meni, ze to maju vsetci a ze to ma asi vyznam. A skutocne megahviezdy, velke hviezdy a pod maju vacsie tajne cislo ako kvietkovia ci semienka...
Ale zas nemyslite si (ako to tu davnejsie dakto vo fore "vyratal") ze
250-500 je "na dobrej ceste"
500-1000 je "semienko"
1000 az neviem kolko je "kvietok"...
NIE! Nie je to take jednoduche, ale vo vseobecnosti sa da povedat, ze cim vacsie cislo, tym skor ziskas vacsi status. Ale nie je to ze priratas 500 a budes mat vacsi status. Ten vzorcek je trochu zlozitejsi a vyvija sa spolu s birdzom
jedna vec ma dostala....
nechcel si sa nahodou vyjadrit k mojmu blogu??? hm??? bo ja som stale zvedava.... a nemyslim ze len ja som zvedava....
» www.birdz.sk/webky/citajblog...
Vyhodnocuje to system? Ci to robite manualne? A ako "udelujete" tie cestne tituly...
a ked sa to vezme nejde mi o tajne čisla, ale skôr riešim to, či sa tu bude už niečo konečne meniť a či sa fakt dočkáme naslubovaných vecí...