Načo sa zasa pýtaš. Jednoznačne tam máš napísané že sa na tom pracuje. Veď samozrejme že nemôžu poriadne pracovať keď každú chvíľu musia pretrpieť otázky typu - kedy to už bude? prečo to neide? prečo ste taký pomalý? Keby sme ich nezaťažovali takýmito banalitami tak by to už mali dávno hotové
A myslím si že sa na to oplatí počkať veď to robia pre nás!!!
Viete, keď vždy po hodine zistili nejaký nový problematický detail a teda že im práca na tom bude trvať o hodinu dlhšie než si mysleli, tak predsa netreba prepisovať údaj "1-2 hodiny" lebo je stále rovnako aktuálny... (a dúfam že ma teraz aj niekto pochopil, lebo opäť som raz niečo nedokázala slušnejšie vyjadriť)
A rovnako ako Sheena som od rána čakala kedy tu niekto založí diskusiu o tom že nejdú TS-ky
no je napisane ze o 1-2 hodiny a nejdu od rana takze co ja viem to uz bolo 12 hodin co nejdu...hmm ked 12hod=2 hodinam...divna matika skoro ako moja mamka, povie o 2 minuty sme tam a pridu za dvadsat
4 dni som skoro vôbec neodpisovala na ts-ky, lebo som mala pokazenú klávesnicu, včera som si kúpila novú, ale nemala som čas a dnes som zapla PC, že konečne si pozriem ts-ky a zistím že nefungujú, no skvelé
Ale dúfam, že už zajtra budú a ak to pomôže k tomu, aby boli rýchlejšie, tak fajn
No teraz to bude snad uz dost rychle.... (spravy starsie ako mesiac sa kopiruju do archivnej tabulky, cize nove spravy budu v novej, a pri nacitavani birdzu bude nacitavat len nove, archivne budu v archive, len ked si kliknes na prislusnu linku)...
A paci sa mi to... Vlastne to je nova filtrovacia funkcia navyse!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
A myslím si že sa na to oplatí počkať veď to robia pre nás!!!
a ja tiež rano ze mi brzdi net zas budem mat 765678 neprecitanych ale nastastie vsetkym..
ked nejde mne nepojde ani ostatnym tak je to lepsie
ja si zufalo uvedomujem ze bez nich nemozem zit....ale aspon to mozem nazvat prospesnou odvykackou
14.aj ja mam nove spravy, to je strasne!!!
neva odpoviem zajtra
Ja na TS ky odpovedam ked som na nete, co neni casto. A dokazem bez toho byt.
Ale keby zas išli TS na fórum nezablúdim...
...ale v pohodee...kvoli Birdziku pockame vzdy, vvsade, za kazdych okolnosti a dokody len treba
Pawlo-je tam napísané STÁLE 1-2 hodiny...jasné že som ako debil každú 1-2 hodiny skúšal či to ide...
Takže ten tvoj koment si strč niekam...
Minule sme takto čakali s Mixelle na dáku jebnutú úradníčku čo si dala na dvere lístok že príde o 5 minút...jasné že sme jej ho po hodine vylepšili...
A rovnako ako Sheena som od rána čakala kedy tu niekto založí diskusiu o tom že nejdú TS-ky
kludne si daj na cas
Ale dúfam, že už zajtra budú a ak to pomôže k tomu, aby boli rýchlejšie, tak fajn
A paci sa mi to... Vlastne to je nova filtrovacia funkcia navyse!