asi po troch hodinach rozhodovania, som sa odhodlal ze budem odvazny a ze si to predsalen pozriem a musim povedat, ze sa to celkom zlepsuje, sice niektore hlasky (skor vacsina) su k popukaniu, ale kamera a zvuk zacinaju byt le
začína to byť lepšie, lebo chlapec čo to robí začal bez skúseností a teraz ich zbiera...ale ludia vážne, to urobíte diskusiu na každý diel čo sa tam objaví?
NO tiez si mylsim ze sa to zlepsuje dokonca aj tie dialogy uz vypadaju ako normalne. len zas sranda ze detektiv a jeho ?frajerka? s tym dalsim hladaju ich kamarata lebo nevedia co snim je a boja sa onho ale aj tak nemaju problem
rozpravat sa veselym tonom dalsia haluska bol tien kameramana ako sa tusim daniel zobudil na tej fontane. natacali to dvaja a z jedneho zaberu je videt tien toho druheh
JE to lepsie uz tomu zacinam chapat.Len velikansky problem vidim v tej teme. nastrocny sa rozpravaju po nastrocniacky a nie dospelacky a zasa ked to budu hrat ze su dospelaci bude to hrozne Cize toto asi moc nevyriesite.
Dalej ten nozik co mu vypadol tak to bolo dobre a tie spagaty ktorym boli babeny priviazane tak to bolo tiez divne. ALe uz trosku zacinam chapat tie dejove linie
Nepacilo sa mi ze tie babeny sa rozviazali a cupitali ako zajacikovia este aj ked zbadali ze ich zbadali "vratnici " Mohli aspon kricat , tak ako v tej psolednej scene ked tu babu ten chalan dobodal
ale ne. no som zvedavi dufam ze vas niekto uda ze sa moc podobaju na prave kebyze to je v 5000ovkach tak to mate 300 000 000/ 5000 = 60 000 kusov omg ked date dokopy 60kusov tak vam ostava 1000 setdesiattisicovych kopiek pettisicoviek neviem si predstavit ako to date do kufra takze dufam ze to nebude v kufri. haha vlastne terz rozmyslam ze vy to mate v eurach a najvyssia euro bankovka je 500 cize 600 000kusov 500euroviek fakt nefem v com to priveze inak nepomylil osm sa?
klídek ... máme aj dodávku keby náhodou bol nejaký problém ... práve rozmýšľam že by sme to mohli riešiť aj inak donesie mu šek (alebo kreditku ??) ... .. a počítal si to správne. Bude tam presne 600 000 tisíc kusov 500 euro-viek. A aj keď ti pošlem milión tak ti bude z cela na nič. Prečo .. he to je TAJOMSTVO
No a k tomu tieňu ... to je najlepšie ... viem že režisér by mal myslieť na všetko ale tak poď ty točiť niečo a urob bez chyby. Veľmi rád ťa privítam ak treba aj cestovné ti zaplatím len aby si prišiel aspoň na jedno natáčanie ...
Jednoznacne. mna by to bavil teda nie ze by to teba nebavilo to by si to asi nerobil. Musis na nich vela hucat "pome lidi do roboty neflakajte sa" asi takto mali by ste na natacanie zo sebou brat telku a priamo si tie zabery kukat tam a pokial si daoc vsimnete tak este raz natocit...atd atd.
he cawte jak sa vam zije? Sp4c3_m0nk3y - skuuus ty vlacit telku po vsetkych cortoch he he myslim ze by ta to omrzelo po prvej zakrute.....ale viem ze to myslis dobre len myslim ze ci s telkou alebo bez telky by sa nam taka chybycka stala skor ci neskor
tak zas nepredstavoval som si nosit na chrbte plazmu maly by ste dakoho prihlasit bo pimp my ride aby mu spravili auto, tam bude mat teliek az az a potom snim budete chodit na nakrucanie a v autaku si to budete kukat
tak som tu zas noo chcem objasnit nieco osobe s nickom Pedall: k prvemu dotazu-mobil ti vonku vydrzi dva dni ci prsi alebo nie keby mrazilo tak nepoviem ale vidrzi ti ak neveris oskusaj si ja to odskusane mam. k druhemu dotazu ten policajt chytil telefon s listom zo zeme to asinebolo dobre vidno lebo bola tma vonku ale je potom jasne vidno ako ked vlozi telefon do sacku tak list pusti mimo neho... k tretiemu dotazu ten tipek jej nohy zviazal i ked uznavam ze to bol rychli zaber ale ked odchadzal od nej tak nohy mala zaviazane...k stvrtemu dotazu nooo jj asi aj ja by som zdrahal ale najprv by som si to premyslel veeeed hned zanimi dobehly dvaja muzi keby zacali utekat skoncilo by to prenich horsie keby utelkali mohla sa ponich spustit palba a zabili by ich alebo nieco ine cize moze to byt tak ako si myslis ty ale aj inak nooo a k piatemu dotazu nooo uznavam tých 300 milionov eur je strasne vela nooo ale pozeraj dalej a kto vie mozno tych 300 milionov sa ti bude potom zdat realnych alebo neviem reziser urcite vie preco presne tolko i ked ta suma nieje realna nooo a to je asi vsetko tak dufam ze niektore veci su jasnejsie
Nie je to trochu detinske zakryvat vyrazne chyby serialu, nejakymi pseudo argumentami? Takymto stylom dovediete serial akurat tak do stadia, ze ho budu pozerat len stare babky na dochodku.
Co tak si radsej na rovinu povedat, ano toto je na picu a mohlo to vyzerat inak. A toto sme tam spravili dobre a zmenu to nepotrebuje.. a pod.
Narazam na tu Petorakovu snahu zmiest zo stola opravnenu kritiku na nepremyslene, miestami az nelogicke pasaze serialu..
tommyhot ked si to precitas este raz a pozries tretiu cast tak napisal som tam len pravdu keby bola pravda nieco ine napisem nieco ine ano ak chces ja priznam nas serial neieje dokonali a ma strasne ale strasne vela chyb ale v odpisani na tamten komentar som napisal len to co je fakt si to pozri a uvids ze nic som tam nenapisal co nieje pravda zase nemozem napisat ze ano sorry toto je nas omyl tam sme urobily chybu ked to je dobre len si to ten dotycny nevsimol
myslim ze nieje potrebne hadat sa tu...a hovorit ze to je uzasny serial, lebo urcite vsetci vieme, ze ma vela chyb... ludia, co aj napisali ze je skvely to (aspon myslim) napisali len z lutosti...samozrejme, ze tym nechcem povedat, ze je to uplne na prd... vzdavam hold a davam dole klobuk pred ludmi, co na tom robia, pretoze verim v to, ze raz to bude dobre zatial som videl len 1,5 casti (nemal som cas+zabudol som na to ze nieco take existuje) a Mayo sa ma spytal, preco sa k vam nevopcham (10 rokov chodim na herecky kruzok), ale nemam cas...
cize sumar sumarov (ci ako sa to hovori) RESPECT, len tak dalej a bude to dobre, akorat by som zlepsil zvuk a takmer kazdemu hercovi by som ako reziser prizvukoval prizvuk a artikulaciu lebo ich je miestami velmi zle pocut (ako hovorim, este som nevidel 3tiu cast...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
12 ci 13 co kolko vlastne?
dalo kliknut?sry za otazku ale predsa....na akej stranke je birdz tv?
ale itak naj su tie herecke vykony
a k tomu ta lubozvučna vychodniarska slovenčina.. už len mojsejovci chybaju
rozpravat sa veselym tonom dalsia haluska bol tien kameramana ako sa tusim daniel zobudil na tej fontane. natacali to dvaja a z jedneho zaberu je videt tien toho druheh
JE to lepsie uz tomu zacinam chapat.Len velikansky problem vidim v tej teme. nastrocny sa rozpravaju po nastrocniacky a nie dospelacky a zasa ked to budu hrat ze su dospelaci bude to hrozne Cize toto asi moc nevyriesite.
Dalej ten nozik co mu vypadol tak to bolo dobre a tie spagaty ktorym boli babeny priviazane tak to bolo tiez divne. ALe uz trosku zacinam chapat tie dejove linie
Nepacilo sa mi ze tie babeny sa rozviazali a cupitali ako zajacikovia este aj ked zbadali ze ich zbadali "vratnici " Mohli aspon kricat , tak ako v tej psolednej scene ked tu babu ten chalan dobodal
300 melonov euro akoze nic, tiez v pohode no
(samozrejme nie skutocne ... ale dali sme si zalezat ak chces posleme ti milion
ale ne. no som zvedavi dufam ze vas niekto uda ze sa moc podobaju na prave kebyze to je v 5000ovkach tak to mate 300 000 000/ 5000 = 60 000 kusov omg ked date dokopy 60kusov tak vam ostava 1000 setdesiattisicovych kopiek pettisicoviek neviem si predstavit ako to date do kufra takze dufam ze to nebude v kufri. haha vlastne terz rozmyslam ze vy to mate v eurach a najvyssia euro bankovka je 500 cize 600 000kusov 500euroviek fakt nefem v com to priveze inak nepomylil osm sa?
No a k tomu tieňu ... to je najlepšie ... viem že režisér by mal myslieť na všetko ale tak poď ty točiť niečo a urob bez chyby. Veľmi rád ťa privítam ak treba aj cestovné ti zaplatím len aby si prišiel aspoň na jedno natáčanie ...
stale mi to pride vesele nic proti samozrejme
ale ja si nejako nemozem pomoct
ta bola good za tu pochvalu hudba vam uz vlastne celkom ide este len ten zvuk a nakopni hercov, nech poraaadne hrajuuuu
2)ten policajt síce mobil dal do sáčku ale chytal ho holými rukami takže to je aj tak na p...
3)ten týpek čo stratil nôž tej babe nepriviazal nohy a keď si prerezávala špagáty tak ich priviazané mala
4)keď zdrhám od únoscov a predomňa sa postaví blondína bez zbrane tak ju odsotím a zdrhám ďalej
3) 300 miliónov eur je kurva veľa cca 10 500 miliónov SK (1euro=35SK) ak som to dobre zrátal (to znamená 10,5 miliardy SK) to by som v trezore nedržal
a co sa tyka penez myslim ze nielen v trezore by si to nedral ale hocikde inde by si to tiez nedrzal bo by si to neudrzal by si v tom plaval
Co tak si radsej na rovinu povedat, ano toto je na picu a mohlo to vyzerat inak. A toto sme tam spravili dobre a zmenu to nepotrebuje.. a pod.
Narazam na tu Petorakovu snahu zmiest zo stola opravnenu kritiku na nepremyslene, miestami az nelogicke pasaze serialu..
no... naozaj neviem najst jemne slova..
cize sumar sumarov (ci ako sa to hovori) RESPECT, len tak dalej a bude to dobre, akorat by som zlepsil zvuk a takmer kazdemu hercovi by som ako reziser prizvukoval prizvuk a artikulaciu lebo ich je miestami velmi zle pocut (ako hovorim, este som nevidel 3tiu cast...)