@rakovina si pozadu už som medak vymenil za BMW čik, a akuratne tu budem niekomu vešeť kde bývam, dosť čo mi vypustil nejaky kokot kolesa ešte mi aj vilu odjebu nejakým granatom, no to ešte že, akurát si uhádol........pridi do 6iliny a ukážem ti čo chceš a ty mne tiež možeš, čauky.filip
@zajko30 zaujimalo ma ci je tvoje auto krajsie ako moj mercedes.... a vilu idem akurat kupovat a kedze mas asi najlepsi vkus tu na birdzi co uz dlhsie sledujem chcel som sa inspirovat......
@zajko30 a inak vidim ako ta tu ti negramotkovci davaju stale dole a ty si pritom taky mily inteligentny vtipny a vesely chalan so slusnym vychovanim ktory sa vzdy aj pekne podpise
Ach nechapem tych ludi co ta nemaju radi ale z toho si nic nerob svet je plny zavistlivcov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ach nechapem tych ludi co ta nemaju radi ale z toho si nic nerob svet je plny zavistlivcov
pally
moji somarikovia.....filip