hmm.. najčastejšie pijem z fľašky aale keď pijem z pohára, tak si nalejem raz, umyjem.. resp. dám do umývadla pri špinavé riady keď som smädná zas, zoberiem si druhý pohár, umyjem.. a tak
Neobmedzene, ak z neho pijem iba čistú vodu (isté hrnčeky používam iba ja); po káve a sáčkovej polievke ho umývam zakaždým, po čaji trošku benevolentnejšie
Zdá sa mi plytvanie umývať ho po každom napití sa... (jasné, ak som v ňom mala nejakú hrnčekovú polievku a chcem si naliať kofolu, tak ho nepoužijem, ale inak nevidím problém v opätovnom použití )
Minerálku pijem len z fľaše (samozrejme pijem z nej len ja), čiže pohár nepotrebujem. No a keď si spravím čaj alebo kávu do hrnčeka, tak vždy ho po vypití umyjem, ale keď mám také stavy, že si spravím tri kávy po sebe a to hneď ako som dopila tú predošlú, tak si ju urobím vždy do toho istého jedného hrnčeka, načo umývať. A aj čaj tiež tak, ak viem, že si pôjdem spraviť ten istý o nejakú chvíľu ako som dopila ten predošlý, tak tiež do toho istého hrnčeka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale tak čo sa budem s nesladeným čajom?
hlavne, ak po ňom pijem vodu.........a po každom pohári tekutiny ho aj tak oplachujem......netreba nechať zaschnúť zvyšky