Myslim ze ti budu vsetci odpovedat ze im na vyzore nezalezi a ze chcu radsej nejaku milu...zlatu...inteligentnu ...ale keby si pred nich postavila nejaku (ako si to nazvala)"sexy dracicu" v latexe...v podvazkoch a pradle alebo co ja viem v com tak by zabudli na vsetko a plazili sa jej pri nohach...
kazdy jeden clovek/chalan je iny... nech by si sa opytala kazdeho chalana na birdzi... a spravila priemer alebo co, nic ti to nepomoze, lebo kazdemu sa paci nieco ine...
nom ved ja som to aj tak myslela aj povahovo..ale asi sa neviem vyjadrit...
proste "sexy dracicu" si predstavujem vo vysokych topankach a v tricku s velkym vystrihom co chodi len po snobskych baroch, pije drahe drinky a svojho partnera vlaci po drahych restauraciach..
a zlatú sympošku si predstavujem ako vtipnú babu, ktorá sa s vami zabaví napr.aj o futbale, pôjde na opekačku, nenaštve sa keď jej zničíte "make-up" pri hodení do bazéna alebo vám otvorí aj čerstvo zobudená a nenamalovaná...
urcite musi byt sympaticka a potom mi to uz je jedno a nemôze byt tucna to neznasam ale inak my je to skoro fakt jedno proste si s nou musim rozumiet...minule som sestre povedal ze mne sa nepacia pekne baby to co je za veta? ale je to tak fakt
tak na mna ked si tak zvana ''sexi dracica'' otvori hubu velice rychlo jej ju zatvorim... iste keby chcela nezavazny sex a ja by som nikoho nemal tak nenamietam ale na chodenie ja beriem iba normalne klasicke baby a hlavne nie blbe ...
ja si myslim,ze ked je holka usmiata..a ide z nej pozitivna energia uputa.napriklad jedna moja kamaratka nie je miss universe 2007 ale ma tolko napadnikov a tolko ludi ju ma rado..uz len pre to ze ma vecne usmev na perach a dobru naladu..a o oto ide..uputaat hlavne charizmou a nie tym ze sa ti latexove cizmy nad kolena lepia na nohy....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Sexi dracice? este by ma spalili. nie nei to nie.vziadnom pripaade.
Skvor tie obycajne baby. ktore maju daco v hlavach a nehraju sa na panicky alebo nieco viac ako su. cize mozno sa to priblizi k druhej variante
kazdy jeden clovek/chalan je iny... nech by si sa opytala kazdeho chalana na birdzi... a spravila priemer alebo co, nic ti to nepomoze, lebo kazdemu sa paci nieco ine...
proste "sexy dracicu" si predstavujem vo vysokych topankach a v tricku s velkym vystrihom co chodi len po snobskych baroch, pije drahe drinky a svojho partnera vlaci po drahych restauraciach..
a zlatú sympošku si predstavujem ako vtipnú babu, ktorá sa s vami zabaví napr.aj o futbale, pôjde na opekačku, nenaštve sa keď jej zničíte "make-up" pri hodení do bazéna alebo vám otvorí aj čerstvo zobudená a nenamalovaná...