uvital by som ale ak som jediny kto by take nieco chcel kludne to ignoruj tomas no ide o to ci by nebolo mozne sem dat vyhladanie diskusii od uzivatela ze by som napisal niaky nick a zobrazilo by mi to diskusie ktore ten clovek zalozil no to len taky
Toto je výborný nápad. Dokonca by sa to dalo doplniť aj fulltextovým vyhľadávaním. Napr do vyhľadávača by sa zadalo slovo "depresia" a našlo by diskusie v ktorých by sa to slovo nachádzalo. Na autohite to takto funguje.
treba zrobit ludi ktori su tu najcastejsie a budu mazat temy a prispevky ktore ludia pisu tak ze nieco napisu a potom 5 krat stlacia refresh
alebo by to chcelo nejaky namiesto pridavania v tej stranke kde sa zobrazuju prispevky aby to pri pridani prispevku hodilo napr. na pridaj-prispevok.php a potom odtial
header("Location: $from");
nech zmizne moznost posielania tych istych prispevkov & diskusnych tem nekonecne vela krat
priklad: diskusna tema O chalanoch, o mužoch: Ako ho mam zaujavat? je tu 4 krat
na istom boarde kvoli duplicite je zavedene take ze ked sa zada nazov fora najprv to vyhlada a vypise fora s podobnym nazvom.. az potom da moznost zalozit nove..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale bude aj take aj take
Hlavne to chce moderatorov
treba zrobit ludi ktori su tu najcastejsie a budu mazat temy a prispevky ktore ludia pisu tak ze nieco napisu a potom 5 krat stlacia refresh
alebo by to chcelo nejaky namiesto pridavania v tej stranke kde sa zobrazuju prispevky aby to pri pridani prispevku hodilo napr. na pridaj-prispevok.php a potom odtial
header("Location: $from");
nech zmizne moznost posielania tych istych prispevkov & diskusnych tem nekonecne vela krat
priklad: diskusna tema O chalanoch, o mužoch: Ako ho mam zaujavat? je tu 4 krat