@2 to z môjho pohľadu nieje o akčnosti. Ak sa chalan hanbí a vidím na ňom že by mi aj pusu chcel dať, ale nevie ako nato, tak mu ju dám ja.
A na disko nechodím...
@forte To je pre mňa najkrajšia časť vzťahu. Samozrejme, musím byť s ňou dosť dlho, aby bola dostatočne psychicky zdeptaná na to, aby hneď neutekala na políciu.
@pepo-21 keď ste blízko hlavami a je medzi vami chemia (napríklad spolu tancujeme) tak to funguje ako autopilot. Ale keď ten nezafunguje tak sa zvyknem spýtať že "a pusu mi nedáš?". A skoro vždy da, lebo ženy sú zvedavé ako sa ten chlap bozkava.
zaujimava vec, ale dost v poslednej dobe pozeram na pery, ked sa mi pacia pery na zene, tak prehliadnem aj ine veci, predsalen tie pery budem božkavat denne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mozno aj hej .
(už frajera hej, to je iné..)
automaticky moc nad tým nerozmyslam.
A na disko nechodím...
Birc 2017
(A nemam koule honestly, zomrela by som od hanby, keby som isla niekoho pobozkat a druha strana by nechcela )
A poboškať prvá by som vedela asi iba veľmi opitá.. ale zatiaľ som sa v takom stave iba vešala na ľudí a chcela sa mojkať