mno tak zacnem :od korculovania sa mi urobili na nohach svaly.mno to som aj cakala ale nie az take velke , pravidelne strecujem ako sa to da este tak nejak upravit???? na stehnach je to najhorsie.. a vyzera to trochen ako sadlo
no vyrysuj to trochu. ja na to odbornik nie som ale co som kedysi chodil do posilky tak ked pomaly a tazko zatazujes telo tak je to na objem (asi jak korcule) a cvik na rychlo a lahka vaha na rysovanie svalstva..nech partia straca objem. no skus hopkat na mieste tak hodinu denne uvidime
Moja ja ti poviem tak. Na 99% to je sadlo. Svaly ti nenarastú za 1 ani za 5 rokov korčuľovania. To by si musela korčuľovať 20 rokov, 10 hodín denne. Ja som hral futbal 12 rokov a nemám také svaly ako ty vraviš. Hovoríš, že pravidelne strečuješ...to ti je na prd. Strečing je len na rozhýbanie svalstva pred veľkou záťažou, ako napríklad pred zápasom, aby nebol sval stuhnutý a nedošlo k natiahnutiu.
Pokial v sporte pokracujes, tak je ten sval len prekrveny a zvacseny.
A neviem, co do toho pleties sadlo, ked si nepribrala 10 kg navrch, tak tam nemas mat ake sadlo. A ze to tak vyzera? Vsak sa ti tie svaly netrasu jak huspenina, ci hej?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A neviem, co do toho pleties sadlo, ked si nepribrala 10 kg navrch, tak tam nemas mat ake sadlo. A ze to tak vyzera? Vsak sa ti tie svaly netrasu jak huspenina, ci hej?