používam tampony približne rok, nikdy ma to pri zavádzaní nebolelo, ale dnes stále čím ho dávam ďalej to bolí, ale keď naň prestanem tlačiť prstom tak už to nebolí.. a som si 100% istá, že ho zavádzam v správnom smere..
@melindocka ja viem čo presne myslíš, mne sa to stane, keď ich používam vkuse niekoľko dní a celé je to potom už nejaké podráždené, citlivé, či čo... možno by bolo dobré striedať s vložkami - teda aspoň mne sa osvedčilo lebo ten tampón ti vsakuje všetku vlhosť a potom ide dnu vlastne nasucho ten nový ... a tak to tam dráždiš celé, že ťa to potom bolí
Bolí ťa, keď si ho zavádzaš, ale keď prestaneš tlačiť prstom (a máš ho už tam) tak ťa to už nebolí?
Možno tam máš niekde niečo podráždené, nechcem povedať že vyrážku, ale nejako proste podráždenú stenu, a keď tam pôsobíš tlakom, tak ťa to bolí? Alebo nemôžeš mať príliš veľký tampón?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ja použivam každy den ked mam kramy, no nikdy ma nič nebolelo
Bolí ťa, keď si ho zavádzaš, ale keď prestaneš tlačiť prstom (a máš ho už tam) tak ťa to už nebolí?
Možno tam máš niekde niečo podráždené, nechcem povedať že vyrážku, ale nejako proste podráždenú stenu, a keď tam pôsobíš tlakom, tak ťa to bolí? Alebo nemôžeš mať príliš veľký tampón?
Mne sa to nikdy nestalo, takže neviem...