Baby, nemôžete mi dať nejaké rady, ako si zaviesť tampón? Už som to skúšala miliónkrát a vždy sa mi to nepodarí.... asi si musím chirurgicky dať zväčšiť dierku alebo čo, neskutočne ma to páli, štípe, bolí .... Ženský mi povedal, že je všetko OK, že by nem
@mielikki a to si náhodou viem predstaviť veľmi dobre, pri pohľade na taký plagát justina biebera im to možno lepšie ide
ináč som zistila že to čo mi vtedy vyhľadalo nebola zase nejaká náhoda, ono to slovo postupne dostávalo viac významov až to ten pôvodný význam vzdal a išiel sa obesiť
@mielikki no, po zovšeobecnení základných charakteristík ženských postáv vystupujúcich vo vyhľadaných materiáloch som prišla k záveru, že ich výzor mal imitovať akési nevinné, ale predsa hriešne školáčky s nie plne vyvinutými druhotnými pohlavnými znakmi.
inak, som si tak spomenula keď spomínate tie vzorky čo rozdávali na zš... tak u nás polke triedy daly vložky a polke tampóny a dievčina, sexuálne náramne aktívna v 7 triede, pýšila sa svojim úsechom, prekvapeným výrazom vybrala tampón a vypatlane sa spýtala "a načo je tá nitka?" spolužiačka to nezvládla a zrevala na ňu čosi v zmysle :" čo si myslíš že ten tampon vysereš alebo ako?"
Mne sa to tiež prvýkrát úplne nepodarilo. Živo si to pamätám, bolo to noc pred hroznou písomkou z matiky, a ja som s tým nevedela zaspať
Jednoducho... čím hlbšie ho dáš, tým menej ho cítiš. Príliš hlboko ho rukou dať nedokážeš. Pokiaľ ti toto nepomôže a proste to bolí, tak asi nie si pre tampóny stvorená
Čo ma mrzí, lebo je to najpraktickejšia vec na svete
@mielikki ako hentak? myslíš polke triede vložky a pollke tampony? no predsa lebo už im len to ostalo tak som sa zlutovala a vymenila som snou tie vlozky za ti ejej tampony lebo bola zufala
ale hlavne si pamätám, že my sme mali tie prednášky asi dvakrát a ten prvýkrát som bola zrovna chorá, tak keď som prišla do školy, mi to spolužiačka vytiahla zo skrinky a som sa na to dosť zdesene pozerala, že načo mi to bude, veď to ešte nepotrebujem, nech si to nechá
(ale potom mi to vnútila a niekoľko rokov mi to zavadzalo v šuflíku)
(to odkedy som ja takto aktívna v takýchto fórach?
Ak ta páli a bolí tak ho nemáš zavedený dosť hlboko..čo som aj ja zistila pri mojom prvom tampone Kúp sa tie tampax s aplikátorom,prečítaj si návod a zvládneš to na poprvé!
@antifunebracka ty moj kokot!!!!! to mi čo posielaš? mi stačilo ako to vyťáhla a pozrela sa na to potom som len poprepínala a skoro ogrcala všetko navokol
@antifunebracka cucať si vlastné použité tampony by malo byť trestné! ale dobre priznávam... neviem sa dočkať vlastnej menštruácie, kým okoštujem len strúham formu
@lawey oooo vdaka davno som sa tak dobre nezasmiala
a k veci, tomu kto vymyslel tampony by mali dat nobelovku...ako, tiez som s tym najprv zapasila ked som mala 14 ci kolko, teraz by som bez nich neprezila.
co ma trochu stve su tie aplikatory, lebo je to hygienickejsie. ale bohuzial, ako mozeme vidiet v instruktaznom videu co postla @lawey , v amerike maju velke balenia a rozne znacky....u nas to predava len tampax a myslim ze najvacsie balenie je 16ks a su kuuuurva drahe oproti obycajnym...
a rady tipy a triky? kup si na zaciatok OB Pro Comfort ci ako sa volaju, su fakt najlahsie na zavadzanie....skus tie mini....urcite nie pri sedeni na zachode, skus si vylozit niekam nohu....na wcko, na vanu...a sama skusaj najvhodnejsi smer akym to pojde.
@demoniqangel blbost, mne v 17tich, kedy som prvykrat vyskusala tampon bez aplikatora, nesiel vobec zaviest a odvtedy som to neskusala (ubehli 4 roky), vymenila som ho za tampon s aplikatorom a neviem si to vynachvalit, cize to s tym "nie si stvorena na tampony" len preto, ze si nevie zaviest bez aplikatoru, bude blud ja tiez nechapem, ako si niekto moze strzit suchy povrch dovnutra, aj ked by bol najmensej velkosti...doteraz neviem, ci by vobec isiel zaviest tampon bez aplikatora
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ja som si skusala zaviest normalny a neslo to a doteraz som to neskusala, s aplikatorom je to lahsie a hygienickejsie
a v živote som nepochopila tie aplikátory
Dúfam len, že si ho nepcháš doriti.
a by som potom z toho pekne vybrala ten tampón a po starom
@mielikki a my len vložky sme dostali a extrémne vtipnú brožúrku o dospievaní
a náhodou to čudo je vtipné, len som z toho mala trocha pocit, že to bolo pôvodne určené za účelom nejakých podivných praktík, neviem prečo
ale si tak predstav tie teeny neviem čo, ako sa stretávajú vo svojich oplagátovaných izbičkách a učia sa zavádzať tampóny!
ináč som zistila že to čo mi vtedy vyhľadalo nebola zase nejaká náhoda, ono to slovo postupne dostávalo viac významov až to ten pôvodný význam vzdal a išiel sa obesiť
a aké to potom nabralo významy? Po tom, čo som videla to, čo som videla, to nemienim gúgliť
@lawey to malo akú logiku dávať to hentak? (rečnícka otázka)
Mne sa to tiež prvýkrát úplne nepodarilo. Živo si to pamätám, bolo to noc pred hroznou písomkou z matiky, a ja som s tým nevedela zaspať
Jednoducho... čím hlbšie ho dáš, tým menej ho cítiš. Príliš hlboko ho rukou dať nedokážeš. Pokiaľ ti toto nepomôže a proste to bolí, tak asi nie si pre tampóny stvorená
Čo ma mrzí, lebo je to najpraktickejšia vec na svete
ale hlavne si pamätám, že my sme mali tie prednášky asi dvakrát a ten prvýkrát som bola zrovna chorá, tak keď som prišla do školy, mi to spolužiačka vytiahla zo skrinky a som sa na to dosť zdesene pozerala, že načo mi to bude, veď to ešte nepotrebujem, nech si to nechá
(ale potom mi to vnútila a niekoľko rokov mi to zavadzalo v šuflíku)
(to odkedy som ja takto aktívna v takýchto fórach?
ináč, perfektnú teeny bopper som našla!
@orfea2 naa uz som to tu raz daval... neni rozkosna? ale toho co zere hovna so zmrzlinou fakt nejdem hladat, to uz je moc aj na mna
a k veci, tomu kto vymyslel tampony by mali dat nobelovku...ako, tiez som s tym najprv zapasila ked som mala 14 ci kolko, teraz by som bez nich neprezila.
co ma trochu stve su tie aplikatory, lebo je to hygienickejsie. ale bohuzial, ako mozeme vidiet v instruktaznom videu co postla @lawey , v amerike maju velke balenia a rozne znacky....u nas to predava len tampax a myslim ze najvacsie balenie je 16ks a su kuuuurva drahe oproti obycajnym...
a rady tipy a triky? kup si na zaciatok OB Pro Comfort ci ako sa volaju, su fakt najlahsie na zavadzanie....skus tie mini....urcite nie pri sedeni na zachode, skus si vylozit niekam nohu....na wcko, na vanu...a sama skusaj najvhodnejsi smer akym to pojde.
ine sa neda poradit...chce to len cvik...