Baby, neviem ako je to s vami, ale ja do seba ten tampón jednoducho nešturím. Vôbec mi to nejde, a okrem toho ma to strašne bolí. Nemáte nejaké rady, čo mám robiť, pretože krámy mám 2 roky, a stále nič. ďakujem vám
skus pouzit tampax s aplikatorom, mne tie bezne tiez nesli zaviest ani najmensia velkost a tie s aplikatorom pouzivam v pohode aj super plus a vobec to nebol, ani vytahovanie
ale skús to, čo ti radia baby najmenšia veľkosť, uvoľni sa...nie je to nič strašné...ver, že raz do teba pôjde niečo oooooveľa väčšie než tampón a zvládneš to
alebo vyskusaj tie ob mini silk touch alebo ako sa to vola, nejsu take vatove klasicke ale su potiahnute takym jemnym satenovym povrchom, cize sa lepsie zavadzaju
Skús sa dať úplne do sedacej polohy... a proste tú trajektóriu skús prispôsobiť svojmu vnútru, len nie silou. V podstate najhlbšie, ako ti len ide. Čím hlbšie si ho dáš, tým menej ho cítiš...a prihlboko sa dať nedá, to by si nedočiahla
2.pomôže ak si pritom nohu položiš na vyššie položené miesto ako je ta na ktorej stojíš - nezabudni byt uvolnená
3. ukazovákom zatlačíš tampon najskôr šikmo nahor a potom približne vodorovne (musíš nájsť správny smer)
4.poprechádzaj sa trošku - ak ho v sebe necítiš po chvili tak je zavedený správne ak ho cítiš pravdepodobne nieje zasunutý dosť hlboko
nezabudni si pred aj po umyť ruky a ak máš pocit že sa ti ťažko zavádza skús tampon s menšou schopnostou ,,nasavať" krv - spravidla su menšej veľkosti a ešte jedna rada pred zavedením tampónu si navlhši ukazovák vodou - pôjde ti to ľahšie
sme na tom podobne tiež mám s týmto problém a keď už som ho raz za čas nútená si ho dať tak potom chytám stresy že sa mi zasekne niekde v útrobách a chodím to každú chvílu kontrolovať alebo meniť....neznášam tampóny no..-.-
Ja používam OB a som s nimi spokojná najprv som sa tiež bála a celý balíček som nakoniec zahodila do koša... pre mna najlepšia poloha bola klaknúť si. Skús si kúpiť mini, nezačínala by som klasick veľkými
pred dvoma rokmi keď som ešte bola panna som skúšala zaviesť ten s aplikátorom - vôbec to nešlo a strašne to bolelo .. teraz som skúsila zase ten s aplikátorom (ten tampon mi po hodine úplne pretiekol, nechapem ) tak som si drbla O.B. normal a som v pohode
takže rada ... skús počkať kým nebudeš.. ako by som to povedala.. skúsenejšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale skús to, čo ti radia baby najmenšia veľkosť, uvoľni sa...nie je to nič strašné...ver, že raz do teba pôjde niečo oooooveľa väčšie než tampón a zvládneš to
1.uvolni sa
2.pomôže ak si pritom nohu položiš na vyššie položené miesto ako je ta na ktorej stojíš - nezabudni byt uvolnená
3. ukazovákom zatlačíš tampon najskôr šikmo nahor a potom približne vodorovne (musíš nájsť správny smer)
4.poprechádzaj sa trošku - ak ho v sebe necítiš po chvili tak je zavedený správne ak ho cítiš pravdepodobne nieje zasunutý dosť hlboko
nezabudni si pred aj po umyť ruky a ak máš pocit že sa ti ťažko zavádza skús tampon s menšou schopnostou ,,nasavať" krv - spravidla su menšej veľkosti a ešte jedna rada pred zavedením tampónu si navlhši ukazovák vodou - pôjde ti to ľahšie
takže rada ... skús počkať kým nebudeš.. ako by som to povedala.. skúsenejšia