@marjy77@4 jj ja si to pamatam, vtedy tusim vyhrala jednoznačne Vica. Aj mne sa páči viac, príde mi hrozne roztomilá a zaujímavá. Tana je taka obyčajná pre mna. Ale mne sa najviac páči Veronika Orstrihonova a Zuzana Kovačič hanzelova. To je pre mna ideál zenkej krasy. Tie by boli nadherne aj vo vreci, ked rano vyjdu z postele nenalicene a neucesane ?
Za mňa vyhráva jednoznačne Táňa. Pôsobí inteligentnejšie. Vica je totálne vytretá, nevie sa ani poriadne vykoktať, keď rozpráva po slovensky. Typická pomaďarčená slovenka, ktorá velebí Budapešť a kydá na Slovensko. ? A ešte je taká sprostá, že to roztrubuje do médií (aj keď maďarských, ktoré máme na háku, ale aj tak). Ale zrejme si tým kompenzuje to, že ju kvôli dobrovoľnej rečovej bariére veľmi do úloh neobsadzujú. Ale zase aj napriek tupote a "hendikepu" má/mala celkom fajn kariéru. Áno, som antifanúšik. ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Vica: