WTF?!.. xDDD Co si myslite, ze ta nitka vam az do slepeho creva zareze?!. .xDD Ked si kupite KVALITNE a pohodle tanga, ani ich necitite.. Ale to nemozu byt ziadne smejdy, za 1 ecko pät kusov, z ktorych potom este aj dajaku infekciu dostanes.. xDD
" Tangáče " sú absolútne nepraktické, nechutné a podľa posledných výskumov aj zdraviu škodlivé!!! Nevravím, že niesú aj kvalitné, o ktorých baba naozaj ani nevie, že ich má, ale to nemení nič na fakte, že to je nezdravé... Prestala som ich nosiť práve preto.....
ked su kvalitne a bavlnene napriklad tak ich fakt necitit a je to v pohode..ale aj ja som citala ze su nezdrave..nemyslim si ale zeby to skodilo viac jak povedzme cigarety..tanga este nikoho nezabili ci?
Ja nosím tangá od mala, zvyčajne brazílsky strih - tie čo sú rovnako široké vpredu aj vzadu, tie sa nikam nezarezávajú a sú veľmi pohodlné, najmä celoelastické bez gumičiek.
Tie so "šnúrkou" vzadu nosím len občas, keď si to vyžaduje oblečenie, alebo príležitosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a @delica skusat nebudem radsej
Tie so "šnúrkou" vzadu nosím len občas, keď si to vyžaduje oblečenie, alebo príležitosť.