ale ved co som aj ja citala o tantrickom sexe to je doslova uz umenie, to je nieco pre pokrocilejsich ne pre 15 rocne decka co sa tu k tomu budu vyjadrovat.podla mna je to aktualne po nikolkorocnom partnerskom vztahu ked uz sa dokonale poznaju a vedia co tomu druhemu v oblasti sexu vyhovuje atd.
Milovanie sa v tantre stáva meditatívnou cestou rozvoja človeka. Počas neho sa buď samy alebo s partnerom usilujete o oddialenie vyvrcholenia, no neustále udržujete stav vrcholného vzrušenia. Ide teda o to, ako dlho dokážete byť plne vzrušení.
@8 to neni len o meditovaní bláázen...omg máš 14 rokov ved ti ani nevieš načo to tam dole vlasne máš XD
Mimochodom počul som otom vyzera to zaujimavo ked budem mať manželku (ak nejaka bude) tak to snu určite vyskušam...
A inak meditujem XD blazni smejtesa ale pomaha to k duševnej rovnováhe a popritom pijem take čajiky že mate IQ pomaha učiť...XD ževraj...sice iba 2 mesiace meditujem...ale myslí si že to pomáha
Meditacie v spojeni s partnerkou patria k najvyssej kategorii uceni. Malo ludi sa k nim vsak dostane, a nie kazdy je schopny ich uspesne zrealizovat. Na to musi mat clovek isty potencial a aj dake meditacne skusenosti. Keby sme vedeli naplno vyuzit svoju sexualnu energiu boli by sme buddhami za velmi kratku dobu
ja som s chalanom dlhooo ale teda,mam velke zistenie...ze niektori chlapi to cakanie a ,,len" hladkanie proste nevydrzia .nezeby som bola inaksia.ale pre niekoho kto to vydrzi,to musi byt super
# 9.....ja tez meditujem len nie 2 mesiace ale zachvilu rok,a je to fakt uzasne...ta rovnovaha je nieco,sice som len na prvom stupni ale nikam sa neponahlam je to doslova relax,a meditacny dych tiez...no ten je uz tazsi...a tantra?....no v podstate zacinam sa o to zaujimat uz dlhsia...na take veci treba partnera,pretoze ako uci tantra,zene je stred vesiru(metafora)
Tantra? To najkrajšie na svete. Tantra je staré učenie, ktoré pojíma nielen o sexe a vášni, ale najmä o vychutnávaní a tým, že odďalujete naplnenie túžby stáva sa ešte pálčivejšou a keď príde k vyvrcholeniu je stokrát silnejšia... oplatí sa vyčkať... a najmä tantra je nielen učenie sexu ale učenie o spojení tela aj duše. Nič na svete nespojí ľudí tak ako toto niekoľkohodinové milovanie. Prirovnala by som to k chuti na čokoládu... najprv vám chodí celý deň po rozume a poviete si, že si ju musíte dať... vyberiete sa do obchodu kúpite si tú ktorá vyzerá najlahodnejšie, s nedočkavosťou si ju donesiete domov, v kľude si sadnete, aby ste mali čas si ju vychutnať a ten pocit, ktorý prežívate, keď si dáte na jazyk prvú kocku čokolády je úžasný, konečne uspokojíte svoju túžbu a cítite ju tak sladko ako nie hocikedy a to všetko len preto, lebo ste sa na ňu tak dlho tešili a túžili po nej. Odmena je sladká... a trpezlivosť ruže prináša.
..suhlasim s tymi, ktori pisu, ze tantricky sex nie je o kvalitenejsom orgazme, nie je to o sexe..je to o modelovani, tvarovani sexualnej energie, jej transformacii na cosi ine...je to zlozite, a nemam rada, ked rozne "zenske" stranky ci casaky davaju rychly navod na tantricky sex, ktorym mozte zazit ten najlepsi orgac, je to dehonestacia..smutne, ze dnes je svet presexualizovany vo vulgarnom zmysle slova, ale o takychto veciach sa stale vela nehovori..o sexualnej energii...atd..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Inak, myslel som si ze sa to pise tantricky. Teda je to odvedene zo slova Tantra. Ale mozno je to, co spominas nejaka odnoz
Mimochodom počul som otom vyzera to zaujimavo ked budem mať manželku (ak nejaka bude) tak to snu určite vyskušam...
A inak meditujem XD blazni smejtesa ale pomaha to k duševnej rovnováhe a popritom pijem take čajiky že mate IQ pomaha učiť...XD ževraj...sice iba 2 mesiace meditujem...ale myslí si že to pomáha