Pozerá niekto z Vás The Amazing Race alebo Survivor? (TAR chodilo aj na STV pod názvom "úžasné dobrodružstvo", TAR chodí momentálne na AXN)Ak to niekto videl rád by som chcel vedieť vaše názory...
nebolo to nahodou to co 2 timy boli na ostrove a postupne vypadavali az ostal 1 clovek? Neviem preklad to malo ze Kto prezije alebo Posledny trosecnik(v cest.)
kamo The Amazing race na AXN ide asi 8 seria ci kolko..dakedy som to kukal po ang ale ma to uz dlho netaha..a survivor..tyx bolo x..uz to neni ale raz davali davno na AXN 500 mil dzunglov..to bolo lepsie
Survivor som videla asi dve série, to bolo celkom fajn...
TAR som videla asi 10 minút ale to ma nejako nechytilo...
A momentálne pozerávam na AXN Sci-fi "Strach v přímém přenosu" - čo je v podstate na podobný spôsob - skupina ľudí, niekam ich dovezú, dajú im nejaké zásoby, akurát nejde o to, aby sa o seba postarali, ale o to, že jeden z nich je "vrah" a medzitým majú úlohy, podľa ktorých vždy poslední dvaja v podstate bojujú o udržanie sa v hre - a medzitým musia prekonávať svoj strach - vytiahnuť kľúčik z nádoby s hadmi, prejsť okolo krokodílov, nájsť niečo v starej "strašidelnej" pevnosti, kde je tma ako v rohu a všetko sa tam ozýva a pod. To je tiež celkom fajn...
Survivor Tocantins bol posledný ...to bola 18 séria....teraz bude Survivor Samoa. A The Amazing Race sa práve skončila 14 seria...ono to chodí na CBS ( nikto z nás nechytá) ale ja to pozeram na nete...tak som bol zvedavý či to tiež niekto pozerá. A ano česi urobili jednu seriu toho Trosečníka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
TAR som videla asi 10 minút ale to ma nejako nechytilo...
A momentálne pozerávam na AXN Sci-fi "Strach v přímém přenosu" - čo je v podstate na podobný spôsob - skupina ľudí, niekam ich dovezú, dajú im nejaké zásoby, akurát nejde o to, aby sa o seba postarali, ale o to, že jeden z nich je "vrah" a medzitým majú úlohy, podľa ktorých vždy poslední dvaja v podstate bojujú o udržanie sa v hre - a medzitým musia prekonávať svoj strach - vytiahnuť kľúčik z nádoby s hadmi, prejsť okolo krokodílov, nájsť niečo v starej "strašidelnej" pevnosti, kde je tma ako v rohu a všetko sa tam ozýva a pod. To je tiež celkom fajn...