moj nazor..bud si daj normalne tetovanie... alebo sa len nechaj "pokreslit farbickami"... nedavaj si nic podobne ako tie "docasne tetovania", ktore ti po par rokoch zmiznu... ked zacnu blednut, tak to vyzera hnusne a dost mozne, ze ti po nich ostanu male jazvicky na kozi, co tiez nevyzera moc esteticky potom...
tak to je pravdepodobne pre teba jedine riesenie.. kedze trvale tetovanie nechces a do tych akoze docasnych by som na tvojom mieste nesiel, z dovodov ktore som ti napisal vyssie...
najlepšie je si to tetko samostatne nakresliť,vlastnoručne,tomu vravím originál,alebo sú tattoo časopisy,mám zo dve z talianska,ale videl som aj na slovensku.
Trvalého sa bojím... Koža tiež stárne a mení sa a nik nevie ako to bude vyzerať keĎ budem mať 50 No len zas ak tá hena vydrží 1 mesiac neni to bohviečo a tam tiež nevravia, že keď to ide dole ako to vyzerá keď sa stráca
a na ako dlho vlastne chces ? väčšina ludi si davaju trvale lebo to pre nich niečo znamena alebo je to ich vášen,umenie.. nechapem prečo si ludia chcu davat kratkodobe ..
A naco vôbec niekto rieši ako tu bude vyzerat v 60ke..koža už tak či tak nebude ako za mladi a myslim že s tetovaniami bude stary človek vyzerat zaujimavo
@angelina16 ok k veci - docasne ti uplne nezmizne a zostavaju neidentifikovatelne flaky ktore si ludia davaju aj tak pretetovat. Hena moze vyvolat alergicke reakcie a to ze vydrzi mesiac je blbost po par dnoch sa zacne rozplyvat umyvanim a tiez z toho ostane nakoniec len machula.
@angelina16 tak ja si prakticky ubližujem sama čož by si asi každý nedokazal po sebe chodit strojčekom ..a neviem mna to neboli praveže mi je to prijemne akurat na členku ked som si prechadzala po kosti tak to trochu bolelo..ale pre krasu sa trpi
@angelina16 keď nie si extrémne precitlivelá tak to nebolí, mne robil tetovanie 3 a pol hodiny a bolelo to ku koncu iba (posledných 30minút), pretože tá pokožka bola už podráždená, ale to je od vzoru, vyfarbenia a a podobne.
ja napriklad nechapem nabuchanych chlapov co si daju potetovat cele ruky a cele telo a potom ked budu starsi fuuuj ..alebo im je to jedno a pritom este hulia a fajcia a zomru v 40 alebo 50 a tm im to az tak vadit nebude
to je uz na cely zivot hento
a jedina vynimka ktoru uznavam je Jacoby Shaddix
Môj názor je že ak chce niekto tetovanie mal by si ho dať natrvalo a neriešiť ako jeho telo bude vyzerať keď bude starí práve o tom to je.budeš starý a vnuk alebo vnučka ťa bude mať možnoza riadneho týpka
tetovanie je niečo čo človek chce a chce to mať nadlho..ja sa chystám si tiež jendo dať a určite by som si nedala dočasne..podľa mňa zbytočne premrhané peniaze
@luxie
v madarčine to vyznie lepšie,možno preto že som študoval aj po madarsky a mám podobnú mentalitu,ktorú ty nemôžeš pochopiť.v skutku,aby si sa neznechucovala nad týmto tu,však máš možnosť sa znechucovať na iních blbinách...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
moj nazor..bud si daj normalne tetovanie... alebo sa len nechaj "pokreslit farbickami"... nedavaj si nic podobne ako tie "docasne tetovania", ktore ti po par rokoch zmiznu... ked zacnu blednut, tak to vyzera hnusne a dost mozne, ze ti po nich ostanu male jazvicky na kozi, co tiez nevyzera moc esteticky potom...
A naco vôbec niekto rieši ako tu bude vyzerat v 60ke..koža už tak či tak nebude ako za mladi a myslim že s tetovaniami bude stary človek vyzerat zaujimavo
to je uz na cely zivot hento
a jedina vynimka ktoru uznavam je Jacoby Shaddix
tetovanie je niečo čo človek chce a chce to mať nadlho..ja sa chystám si tiež jendo dať a určite by som si nedala dočasne..podľa mňa zbytočne premrhané peniaze
rád som pomohol :-S
@kittan
je to cudzie slovo!
Kérlek szépen,ne útálkodjál.
v madarčine to vyznie lepšie,možno preto že som študoval aj po madarsky a mám podobnú mentalitu,ktorú ty nemôžeš pochopiť.v skutku,aby si sa neznechucovala nad týmto tu,však máš možnosť sa znechucovať na iních blbinách...