Hej, vy- "potetovanci", prípadne začiatočníci ako ja, či tí, čo niečo chcete, uvedomujete si, že od toho prvého tetovania neviete prestať? Lebo u mňa to tak je Čím to je? Neustále uvažovanie, čo ďalšie a kam a hľadať niečo významné pre vás
ja nad tym premyšlam vo dne v noci prebudzam sa s tym že musim ist do prace a šetrit viac a viac ked chcem mat na sebe všetko to čo planujem ...samozrejme že neminam len na to ale tetovanie je moja vašen takže och joj nech už mam našetrene a aj teraz stalesi pozeram na nete to čo hladam to všetko čo chcem v takej podobe ako si predstavujem takže...neviem ked už budem cela od hlavy po paty budem kreslit na stenu
okej tak mam 5 tetovani a planujem obidva rukavy aj nohu lavu,boky a chrbat no všetko a cely krk
@teriq tak hej, ale ja by som tak rada bola cela akoze nie uplne vsade, ale skorej vsade a vacsi rozptyl medzi nimi, neviem ci to viem tak presne povedat ako sa snazim aby proste boli vsade ale nie nahusto
podla mna, kazdy, kto chce tetovanie, ho chce rovnako predtym ako ho mal, aj potom...lenze ked uz nejake ma, tak si povie, ze to nie je nic hrozne a teda sa neboji ist dat si spravit dalsie
@hawaitypek tak napr ja si dávam také tetovania a na také miesta, aby mi to v starobe neprekážalo. je síce pravda, že ten, čo sa nechá tetovať, tak by toto asi nemal riešiť, lebo by si mal dať vytetovať niečo, čo má pre neho zmysel a nikdy by pre neho nemal stratiť, ale ak mám byť úprimná, mne by vadilo, ak by mi ovísala koža a podobne. proste to už nemá ten efekt. ale niekto s tým problém nemá. tipujem taká @sandrulienka určite nie :p
staroba staroba stale koluje ta otazka že ako budem vyzerat v starobe hm....no budeme rebelske babky a dedkovci čo asi ine je to niečo čo sa taha so mnou odmalička a tym že to ma aj ten zmysel tak je to uplne niečo ine ....je to niečo čo mi pripomenie o čom je život a budem mat na svojom tele veci a vety ktore milujem nadovšetko...to je asi tak všetko ku tej starobe odomna
a nechapem, co je na tom, ze ako budu vyzerat kerky v starobe, podla mna to nebude nic hrozne...stari ludia aj tak nosia vacsinnou saty, ktore zakryvaju vacsinnu tela, takze prinajhorsom tie kerky uz tak neukazuju ako mladi
ale tesim sa, ked budem babka s kerkami, aspon budem orginalna!
je mi to jasné.. ja to mám skor v piercingoch... mam 4 tetovania a planujem dat este dve tento rok alebo aspon jedno.. + jeden pirsing von a 2 niekde inde mne sa paci ten pocit ked ti ihla prepichne kozu idem sa dat liecit
.. aa to sa mi hodi, ja som mala hennu a ten symbol sa mi moooooooooc lubi a nevem to vygoooglit, jak to mam sakra najst aby to bolo co hladam ? -cin.znaky vo vyzname ,Joy, - to sa da nejak - ? to by som dala a tiez sa mi pacia na babach rukavy ale nie kazdej to sedi , ale je to sexi
som závislá na bodyart, len tiež kvôli práci rozmýšľam kam si kde čo dám, zatiaľ mám jedno z leta na boku a teraz by som chcela jednoduchý nápis na spodnú stranu stehna..ale keby neboli spoločenské konvencie také aké sú, tak si dám potetovať kľúčne kosti, chrbát, stehná :/ ale čo už...
páči sa mi to na iných a niekedy ma aj prepadne myšlienka, že by som si niečo dala, ale nedám. možno až mi raz napadne nejaká strašne kruto hlboká myšlienka a ešte krutejšie jej realizovanie, tak vtedy...
ja som chcela najprv niekde na brucho ale ked som si uvedomila že dokonca života nebudem chudá plus nedajbože niekedy tehotná tak to nemusí vyzerať dobre teraz práve rozmýšľam nad zápästím akurát že nedá sa to ľahko zakryť a zdá sa mi že je toho už veľa ...ale určite si niekedy dám !
@dragonfly1 práveže sa to dá zakryť...rukáv, hodinky, náramky...a koniec koncov, prelepíš leukoplastom, zakryješ makeupom...a máš skryté, keď ideš na nejakú udalosť, kde sa to vyslovene netoleruje
@vlciva1989 hej, kerky su zavislost. Zatial mám 3, po štatniciach mám silné nutkanie dat si dalšiu, hoci sa snažím samu seba presvedčiť, že radšej nie. Život je dlhý a budem potrebovať ešte kopec miesta na značenie si vyznamných udalostí. Ale je to závislosť, nemenila by som, nelutujem! Milujem svoje obrázky!
@kokosovyorech aj ja som si myslela, že tri budú stačiť. Budem ti silno fandiť, lebo ja už teraz viem (a to so sebou bojujem aby som oddialila dalšiu aspon o rok), že podlahnem a pridá sa do mojej trojky aj další parťák.
@blackrisq tak ja by som o tom niečo mohla vedieť, nie? nech sa posypú všetci, lebo im hneď pôjdem vysvetliť, že ako krvopotne som uvažovala koľko mm doprava a koľko hore, aby to bolo top
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
chcem dalšie
áno uvedomujem si, že čím dalej tým chcem stále nejaké
zatiaľ som si každý rok dala nejaké..aj tento rok by som si mala, plánujem, ked bude keš
a moc ani miesto.. cele ruky, spodok noh vylucujem kvoli praci.. aj vrch hrudnika.. brucho kvoli tehotenstvu.. ostal mi chrbat a stehna akurat
okej tak mam 5 tetovani a planujem obidva rukavy aj nohu lavu,boky a chrbat no všetko a cely krk
napr takto
a nie az takto
tak mám jedno a plánujem (zatiaľ mám v hlave) 4
a ked sa podari, chcela by som aj polovicny rukav
aj ja nejake chcem, len vobec neviem co
@piter09 ja som tak chodila veľmi dlho, že neviem čo. a zrazu som našla a som neskutočne šťastná, že som si to dala vytetovať
lebo neviem, či profi umelec sveta by sa chcel zaoberať tvojím tetovaním
@monoglamorous top babka!
a nechapem, co je na tom, ze ako budu vyzerat kerky v starobe, podla mna to nebude nic hrozne...stari ludia aj tak nosia vacsinnou saty, ktore zakryvaju vacsinnu tela, takze prinajhorsom tie kerky uz tak neukazuju ako mladi
ale tesim sa, ked budem babka s kerkami, aspon budem orginalna!
@forte a kam?
@monoglamorous no ja som zvedavá jak to bude na mne v starobe vyzerať
to aby som si fakt dal na lavu ruku vytetovat tu rychlost svetla