baby ale aj chalani prosim napiste mi podla coho sa rozhodujete ked si mate vybrat medzi dvoma chalanmi?Co nakoniec rozhodne?Nechcem nikomu ublizit.Radsej sebe nez niektoremu inemu.S jednym ste uz chodili (teraz mate pauzu na rozhodnutie) vela ste s nim u
ach jaj..zazila som nieco podobne..opustila som chlapca po 3r.,lebo som sa sialene zalubila do jedneho kamosa..aj ja jemu som sa velmi pacila,stale mi hovoril lichotky,nosil mi srdiecka Milka..a tak som sa rozhodla pre neho..bol to najkrajsi TYZDEN v mojom zivote..ale po tyzdni mi povedal,ze ma zaracha,ze nemoze chodit za mnou..bla bla bla..a opustil ma..po tyzdni..a ja som za neho stratila 3rocny vztah..takze tak..asi vies,co ti tym chcem naznacit?!!!!!!
no neviem ..ale nemoze to byt ze ten druhy chalan ta zaujima len preto, ze o teba prejavil zaujem? ..lebo je pekne a mile vidiet, ze o nas ma zaujem aj iny chalan a velmi to lichoti (a celkom to vie poblaznit) ..ale nemusi to znamenat ze ten chalan sa ti paci viac ako iny ..tiez zalezi na tom aky mate vztah s chalanom..no ale kedze mate pauzu..tusim to neni az take ruzove.. toto musis vycitit sama..ze ktori ti stoji za namahu a ci vobec niektori ..ty vies co citis.. prajem ti aby si sa spravne rozhodla
lebo vieš, to že sa Ti niekto páči, je na rozhodnutie trošku málo.
rozhoduje sa ťažko, vždy keď si máš vybrať z hocičoho. urob si na pappier také pre a proti za každého z nich. a mimo iného, hovoríš, že s tým druhým si už chodila, takže si zváž, aký bol dôvod toho, že ste ukončili ten vzťah a či, bez ohľadu na to, čo si s ním zažila, to chceš opäť. lebo dovjice sa nerozchádzajú, preto, keď všetko funguje, ale práve, keď to nefunguje. si si istá, že by to šlo opäť?
ci mam oboch rovnako rada?No toho prveho som lubila len neviem preco mam taky pocit ze to tak uz nie je.a mozno je.Viete ja sa nevyznam vo vlastnych citoch!!!
Vikinka urcite nie pre to ze o mna prejavil zaujem aj niekto iny.Mimochodom s tym som sa definitivne rozisla.Spytal sa ma ci uz viem ci chcem pokracovat v nasom vztahu a ja som nevedela.Tak povedal ze to nema zmysel.A ze keby som chcela niekedy tak sa mozno dame znovu dokopy.
A teraz sa neznasam lebo hned na druhy den sme boli s partiou vonku aj s tym druhym a ako sme tak tancovali...tu pusu videlo strasne vela znamych ludi.Ale ja som to proste nevedela zastavit.potom som musela ist domov.
doma som automaticky napisala tomu prvemu ze som pi*a nech mi odpusti ze som sa vobec na neho niekedy pozerala a s tym druhym som si pisala o tom ze on teraz nevedel co si mal o tom bozku mysliet.(ako keby som mu ho dala ja) dal mi cas na rozmyslenie.
A ten prvy sa viac nastval na to co som mu napisala nez na to co som urobila a povedal ze on vedel ze nieco take bude...
Nikdy neopustaj niekoho,koho milujes,pre niekoho,kto sa ti paci,pretoze ten co sa ti paci,ta opusti pre toho koho miluje...ja teraz riesim tento isty problem.Na prweho typka som uz bola namotana zhruba 5 rokow/jasan,medzitym som mala normal wztahy/,lenze zrazu ked som uz mala xalana,ktoreho som hrozne lubila/aj lubim/,thak si ten prwy zmyslel,ze ide po mne tiez...a prisla ta osudna xata/a wed si domyslite,ze co sa robi na xatax/aaa zrazu si s tym prwym rozbita ako cinka kontrolowala ustnu dutinu ...samozrejme,ten ktoreho lubim,tam dosiel a end...este nic w ziwote ma thak nemrzelo,lenze je to moja xyba,a sa mozem akurat thak o zem hodit,jaka som yebnuta...2Kaja:prosiiim ta,zwaz naozaj uuuplne wsetko co sa da,prawdepodobne sa ti to bude zdat rownomerne pri obidowox,mno urcite NEHRAJ NA OBIDWE STRANY,pretoze ja som si thakto dotrtkala wsetko na com mi zalezalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
máš ich oboch rovnako rada??
lebo vieš, to že sa Ti niekto páči, je na rozhodnutie trošku málo.
rozhoduje sa ťažko, vždy keď si máš vybrať z hocičoho. urob si na pappier také pre a proti za každého z nich. a mimo iného, hovoríš, že s tým druhým si už chodila, takže si zváž, aký bol dôvod toho, že ste ukončili ten vzťah a či, bez ohľadu na to, čo si s ním zažila, to chceš opäť. lebo dovjice sa nerozchádzajú, preto, keď všetko funguje, ale práve, keď to nefunguje. si si istá, že by to šlo opäť?
A teraz sa neznasam lebo hned na druhy den sme boli s partiou vonku aj s tym druhym a ako sme tak tancovali...tu pusu videlo strasne vela znamych ludi.Ale ja som to proste nevedela zastavit.potom som musela ist domov.
doma som automaticky napisala tomu prvemu ze som pi*a nech mi odpusti ze som sa vobec na neho niekedy pozerala a s tym druhym som si pisala o tom ze on teraz nevedel co si mal o tom bozku mysliet.(ako keby som mu ho dala ja) dal mi cas na rozmyslenie.
A ten prvy sa viac nastval na to co som mu napisala nez na to co som urobila a povedal ze on vedel ze nieco take bude...
no neni v tom chaos?nehram na dve strany?
@n @rchy : po teba sa vobec neda citat