Chcem sa spýtať žien, ktoré majú už skúsenosť s tehotenstvom a testami, či sa mi oplatí robiť si test, keď mi ešte nemeškala menštruácia, zostáva mi do nej cca 14 dní.
@alysia myslíš v tom odkaze, čo pridal rabbitko9? ako mas tu tabulku, že pridať do košíka a bla bla tak pod ňou je niečo takéto: JEDNODUCHÝ TEHOTENSKÝ TEST
Určený na rýchle orientačné stanovenie gravidity
Rýchla informácia o možnom tehotenstve v závislosti od výšky hladiny hormónu hCG
@cicinqa aha a to mas z tej 25-ky? a napr ten Pepino test co predavaju v dmke.. tak ten ma kolko? lebo ja som nejako ked som si robila test nesledovala ako davno som mala kramy ci kedy mam mat... skor som vnimala vnutorny blby pocit.. co keby nahodou
@cicinqa vidim, ze tu nik nic nevie ako to funguje...test ti ukaze tehotenstvo cca. 12-14 dni po pohl styku(ak doslo k oplodneniu)......ovulaciu mas cca v strede cyklu...teda okolo 14 dna cyklu a kedze ti do menzesu ostava este 14 dni, tak zhruba teraz neikedy ams len plodne dni....cize je blbost, aby si bola vtom....a ak by si nejakym zazrakom bola, tak to urcite necitis!!!! a ziaden test ti to teraz neukaze! na istotu sa robia testy, naozaj az ked meska menstruacia, prip. tych 12 dni po styku.....ale byt tebou najprv si zistim, kedy sa vobec da otehotniet, a ako funguje tvoje telo, lebo poznatky 24 rocnej zeny su dost smiesne...
však choď do lekárne a vypýtaj si ten najcitlivejší.... ale ja osobne by som počkala, dokiaľ by mi nemeškali - načo sa ešte teraz stresovať...
a blbé pocity - nepripúšťaš si to náhodou až príliš? naštudovala si si na nete, aké sú tehotenské príznaky, k tomu stres, strach a už to všetko zrazu pociťuješ aj ty
@sorciera Keďže v extrémnych prípadoch je spermia schopná prežiť v tele ženy až 4 dni, do plodných dní sa rátajú aj štyri dni pred ovuláciou, teda obdobím počas ktorého je žena plodná. Ovulácia (uvoľnenie zrelého vajíčka) nastáva u väčšiny žien 14 dní pred začiatkom nasledujúcej menštruácie a obyčajne trvá 12 – 48 hodín. Začiatkom menštruačného cyklu je prvý deň menštruácie. Dĺžka menštruačného cyklu je počet dní medzi dvomi menštruáciami.
No a po výpočte som "schytala dávku" presne v prvý plodný deň. Ja netvrdím, že to tak je presne, každý cyklus ženy je len orientačný.....ale keby to bolo ako tvrdíš, tak moja mama je zázrak - žijúci, keďže otehotnela 3 dni po menštruácií....skús to doštudovať najskôr ty
@cicinqa jasne, ze je to mozne....lenze ak sa nachadzas v strede cyklu, teda v plodnych dnoch....tak este ti to ziaden test neukaze, to som tym chcela povedat a pocity, ze si v tom su len vsugerovane, cize teoreticky ak uz by si mala vajicko oplodnene, tak nebude este pravdepodobne ani uhniezdene....neviem, aky mavas cyklus, takze tazko povedat.....ja mam ovulaciu zhruba okolo 12 dna cyklu, kedze ho mam kratky......ja uz dieta splodene mam, cize o tehotenstve a testovani co to viem.....nechcela som ta urazit, len mi to proste z toho, ze mas este 14 dni do menzesu....nesedi......lebo test ti to este isto neukaze......treba sa orientovat podla dlzky cyklu a kedy bol pohl. styk...
ja som si kúpila 4 , všetky boli negatívne a aj tak som mala stres, takže už zbytočne kešky vyhadzovať nebudem . nikdy vioac! .. joj , mohla som zato mať flašku a aj stres by hned opadol , aj zábava by bola ...
@sorciera jasné, pohoda, ja som sa neurazila, asi som ťa nepochopila trošku nevadí - test mi vyšiel negatívny a ja sa nejdem stresovať, počkám si na mrchu :/
inak som niekde čítala, že keď sa vajce uhniezďuje, vraj to pichá v podbrušku 3 dni, či ako....máš s tým skúsenosti? lebo ja sa dva dni po sebe budím 04:00 na to, ako ma strašne pichá v podbrušku
@cicinqa fakt ako pockaj na mrchu,lebo test ti teraz isto nevyjde.... vraj niekto citi to uhniezdovanie,mne bolo na nejaky 5.den po cudne,ale vtedy som to tomu nepripisovala, takze mozno to bolo ono....inak ja som napr. nemala ziadne priznaky, ze som tehotna, len meskanie MS a mesiace predtym som si furt namyslala, ze mam cudne chute a pod. a blbost, nebola som.....len som velmi chcela byt....a ked som sa na to vykaslala a nemala ziadne priznaky, tak som konecne bola
gratulujem ja tu mrchu tak nechcem :/ bodaj by nedošla....mne zasa na nejaký piaty deň po údajnom oplodnení vyšiel test pozitívny a teraz mi dva za sebou vyšli negatívne....je síce pravda, že som ich nerobila z ranného moču a vraj to má vážne niečo do seba....no, každopádne mám 3. dostať, tak uvidíme potom....viem, že ak ich toho tretieho nedostanem, je to jasné, lebo mne nezvyknú meškať
aj keď si myslím, že mám skôr zápal mechúra, lebo chodím na malú každú pol hodinu a už mi z toho šibe
ahojky, kdo se snaží o miminko a ne a ne to přijít, vyzkoušejte ovulační test Predictor fertility. Je jich v balení 7 ks..byla jsem maximálně spokojená, ovulaci mi vždycky ukázal a pak už se nám to hned povedlo!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@ohavnost diky, ten teda skúsim odporúčala mi ho aj jedna známa, že ten je najlepší
Určený na rýchle orientačné stanovenie gravidity
Rýchla informácia o možnom tehotenstve v závislosti od výšky hladiny hormónu hCG
(25mlU/ml alebo vyššia hladina hCG v moču)
a blbé pocity - nepripúšťaš si to náhodou až príliš? naštudovala si si na nete, aké sú tehotenské príznaky, k tomu stres, strach a už to všetko zrazu pociťuješ aj ty
No a po výpočte som "schytala dávku" presne v prvý plodný deň. Ja netvrdím, že to tak je presne, každý cyklus ženy je len orientačný.....ale keby to bolo ako tvrdíš, tak moja mama je zázrak - žijúci, keďže otehotnela 3 dni po menštruácií....skús to doštudovať najskôr ty
nejdem sa teda stresovať, počkám si na návštevu
ale kúp si
inak som niekde čítala, že keď sa vajce uhniezďuje, vraj to pichá v podbrušku 3 dni, či ako....máš s tým skúsenosti? lebo ja sa dva dni po sebe budím 04:00 na to, ako ma strašne pichá v podbrušku
aj keď si myslím, že mám skôr zápal mechúra, lebo chodím na malú každú pol hodinu a už mi z toho šibe
ked sa baba snaží silou mocou otehotnieť a nedarí sa jej to
alebo keď nechce otehotnieť, a bojí sa že otehotnie