Čisto teoreticky? To ti máme veriť? Takže A JE TO? Sa niečo zrejme podarilo...
Ideálne nie je testovať po 2-3 týždňoch, ako radí niekto nado mnou, ideálne je prečítať si, čo sa na tom-ktorom teste píše, keďže škála výberu je siahodlhá a jednotlivé testy sú špecifické. Spermie oplodňujú vajíčko do 72 hodín po styku, potom zvyknú hynúť.
@Alpynus Máš komplexy zo súlože alebo už zopár detí na krku? Pokopulačné problémy, ako si to umne pomenoval, sa zväčša rieša po kopulácii, keďže pred kopuláciou sa myslí len na kopuláciu. To však, samozrejme, neznamená, že rozum treba zahodiť spolu so šatami...
Mam kamosku,ktora si robila teh.test po dvoch tyzdnoch,ukazal jej ze nie je.Po dalsich dvoch si dala este jeden test co jej ukazal ze je.A doktor jej povedal,ze je v 4 tyzdni.
Jednak som vo svojom komentári nevravel nič o sebe, čiže akýmikoľvek úvahami o mne mlátiš slameného panáka a dvak, myšlienka, že pokopulačné problémy nastávajú až po kopulácií, nie je príliš informačne prínosná, rovnako ako celý Tvoj komentár.
Porate my robila som si tehotensky test 1 ukazal 1ciarka a truha bola slabucka,2 test bol 1 palicka,dnes som si robila 2 ciarky a druha bola pol ciarky slabucka,je to tehotenstvo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ideálne nie je testovať po 2-3 týždňoch, ako radí niekto nado mnou, ideálne je prečítať si, čo sa na tom-ktorom teste píše, keďže škála výberu je siahodlhá a jednotlivé testy sú špecifické. Spermie oplodňujú vajíčko do 72 hodín po styku, potom zvyknú hynúť.
Jednak som vo svojom komentári nevravel nič o sebe, čiže akýmikoľvek úvahami o mne mlátiš slameného panáka a dvak, myšlienka, že pokopulačné problémy nastávajú až po kopulácií, nie je príliš informačne prínosná, rovnako ako celý Tvoj komentár.