Mám prieteľa a ešte sme spolu nemali pohlavný styk. On by aj chcel, aj ja, ale sa trochu bojím(otehotnenie a tak…)…preto by som sa chcela spýtať tri veci:…
1. Ako sa dajú vypočítať moje plodné a neplodné dni. Vedela so
1. na to sa nespoliehaj, spermie ti ostanu v tele "cinne" niekolko dni, spolahlivost by som tomu nedal ani 10%
2. tabletka 48h po tom... dojdes tusim za gynekologom a on ti to da, kedze je to zmes hormonov, tak si radsej nepredstavujem zataz na pecen, ale zas to neuzivas pravidelne, takze ak neams problemy s pecenou, neuskoditi to nejako extra
3. mno tak toto fakt netusim, ale skor by som povedal, ze ot je blbost
Za 4. ked on si da kondom a ty mas HAK, tehotenstva sa obavat nemusis (nie je to 100% ale blizko k tomu).
PS: no a nezabudnite ma baby do*ebat, ze som chalan a o tomto nic neviem
To s tym krvacanim pocas tehotenstva nie je az taka blbost....sa moze stat ze otehotnies a ete raz abo 2 krat krvacas a myslis, ze mas kramy a vsetko je ok....ale ono by v tom daky rozdiel mal byt,,,to by si si vsimla,ze je to ine
tabletka do troch dni sa da kupit hocikde v lekarni a stoji okolo 400sk. nedavno som to riesil, tak viem. a na ostatne odpovede by si si mala zaskocit za gynekologom. osobne by som sex bez antikoncepcie
Ovulaciu si vypocitas tak...ze si zoberies svoj cyklus povedzme ze by ti trval 28 dni...to znamena ze ovulaciu mas 11.-14. den...ale to si musis vypocitat...
da sa to vypocitat tak ze ma tyzden pred kramami,ces krami a tyzdem op kramoch mas nemas plodne dni ale ten zvysni tyzden mas plodne obdobie!!!A pokial si tehotna tak nemozes krvacat bo bi ti to ,,babo,, vyslo von!!!
postinor je tabletka po, do 48hodin...cca 400sk, kupis ju v lekarni..., vacsinou ju nemusi dat doktor...ale...toto je krajny pripad...je to brutalne...ak by si to pouzila 2krat za zivot..maternica a vajecniky baj baj
a sex mimo ovulacie...nespoliehat sa...najlepsia je HAK...tam mas 99% istotu, prezevativ 98%
1. Plodné a neplodné dni tomu moc neverím, otehotnieť môžeš aj aj....
2. Tabletka je do 72 hodín volá sa Postinor, cena okolo 420,- myslím, že je len na predpis.... No neviem to presne....
3. A to krvácanie počas tehotenstva je pravda....kamoška došla na to, že je tehotná až v 6 mesiaci, bruško na nej nebolo nijako vidieť a v pohode mala krvácanie aj počas....
Ale aj cez kondom prejdu tie mrchy krpate...bo v gume su tiez mikroskopicke dierky a spermie tadial mozu prejst...kondom, je skor ochranou na pohlavne choroby...
Lala: takto by si to brat nemohla, lebo este vacsia pravdepodobnost je ze pri ceste do skoly ti padne na hlavu lieatadlo, alebo ta zrazi auto. A co prestanes chodit do skoly?
No takže takto. Bolo tu vela otázok na tému či môže byť žena tehotná a mať menštruáciu.Áno, môže.Ale ovela slabšiu (skor špinenie).Vela žien hovorí o tom ,že počas tehotenstva ju mali,ale nepovedia vám o jej intenzite. Vela gynekologov a odborných článkov tvrdí ,že žena počas tehotenstva môže mať špinenie prvé 3 mesiace.Ale rozhodne by sa mala "sila" krvácania líšiť Silné krvácanie môže znamenať aj potrat .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
2. tabletka 48h po tom... dojdes tusim za gynekologom a on ti to da, kedze je to zmes hormonov, tak si radsej nepredstavujem zataz na pecen, ale zas to neuzivas pravidelne, takze ak neams problemy s pecenou, neuskoditi to nejako extra
3. mno tak toto fakt netusim, ale skor by som povedal, ze ot je blbost
Za 4. ked on si da kondom a ty mas HAK, tehotenstva sa obavat nemusis (nie je to 100% ale blizko k tomu).
PS: no a nezabudnite ma baby do*ebat, ze som chalan a o tomto nic neviem
neriesil, iba v nutnych pripadoch.
» www.calendar.sk/menstruacny-kal...
a sex mimo ovulacie...nespoliehat sa...najlepsia je HAK...tam mas 99% istotu, prezevativ 98%
treba kombinovat setky 3
2. Tabletka je do 72 hodín volá sa Postinor, cena okolo 420,- myslím, že je len na predpis.... No neviem to presne....
3. A to krvácanie počas tehotenstva je pravda....kamoška došla na to, že je tehotná až v 6 mesiaci, bruško na nej nebolo nijako vidieť a v pohode mala krvácanie aj počas....
Treba si dávať pozor