@relieforsaddist áno? tak vieš moji spolužiaci prepichli spolužiakovy kondóm čo mal v peňaženke...keď sa o tom dozvedel hneď volal drahej...našťastie mala menštruáciu
ale boli jeby o tom aký bi bol otec a vieš ja ksi z neho utahovali že či kúpili už víbavičku a on tomu nechápal
@pyromaniak xD chudák ešte dobre že kondóm nenosím v peňaženke pretože sa zvyčajne v tej peňaženke pekne posere potom je už jedno či sa prepichne alebo nie
@madtwatterphd deti ako si bol ty, by som zabijal.. uvazuj trochu, ludia maju kondomy aj koli ochrane pred pohlavne prenosnymi chorobami... a tu uz moze ist sakra o zdravie a zivot ludi.. v tvojom veku (pochybujem, ze mas 30) by na tom uz nemalo byt vobec nic zabavne...
k*rva ludia, co je to s vami...
@miro016 ano robili sme picoviny, ale kto ich nerobil v puberte? pubertalne deti robia aj horsie veci. napriklad nicia cudzi majetok, kradnu v obchode a bavia sa na tom a ked su starsi tak si uvedomia ze to bola picovina mrzi ich to ale cas sa uz neda vratit - to proste patri k dospievaniu.
Je to sice mensia pravdepodobnost, ked ejakuluje mimo a nie vo vnutri, ale stale je sanca, ze nejaka spermia prebehne nabuduce, nie vsetci muzi sa vedia dokonale kontrolovat, tak pozor... ak sa stane nejaka nehoda pri sexe, mas tabletku po, ktora chrani najviac 5 dni po sexe a ta je tusim na predpis...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale boli jeby o tom aký bi bol otec a vieš ja ksi z neho utahovali že či kúpili už víbavičku a on tomu nechápal
ja ked som bola v puberte tak som bola platonicky zamilovana do chalana starsieho o 2 roky a nerobila som skodu inym ludom.
ak to ides ospravedlnovat pubertou, tak si kokot aj teraz, co si kazdopadne myslim o tebe uz davno, cize nic nove pre svet.
@etelnair aspon sme robili nieco pre zvysenie porodnosti kokot
k*rva ludia, co je to s vami...
@hoperhroma
to mu fakt veríte,však to je jasný troll a vy ho iba kŕmite lol