Sa chcem spýtať že berem HAK 8 den a pred 2 dnami sme mali s priatelom sex bez ochrany a on sa urobil.... a terza som čítala na nete že prvých 7 dní sa treba chrániť ešte inou formou lenže v príbalovom letáku bolo že účinkuje hned aj doktor mi vravel že p
@11 presne tak. ak si prvu tabletku užila prvý deň menštruácie malo by byť všetko oukej už po dvoch dokonca jednom dni.
viem že sú aj také tabletky ktoré sa prvýkrát užijú njaký tretí den- pri tých treba týžden používať aj inú ochranu.. ale celkovo myslím že šiesty deň je v poriadku.
vsetko je mozne, drz sa rad lekara... hlavne nestresuj, lebo ti budu meskat kramy...
a budes is mysliet ze si v tom. ak si mlada, chces si uzivat, tak predsa by sme mali mat trosku zodpovednosti, ano hak je o tom ze by nemusela byt guma, ale ziadna antikoncepcia nieje 100% a moze sa stat,ze aj napriek tomu moze byt nezelane tehotenstvo. treba sa drzat striktne letaka a lekara. a chalan ak nechce byt otcom, nech take neskusa.... nech ti to da na brusko, alebo nech ma pritom gumu.
mozno sa vam neprihodi babo aj 10 rokov, aj keby ste sexovali iba s hak, ale kolko je pripadov, ze prave tak sa pocalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@0 neboj sa, nic ti nehrozi
viem že sú aj také tabletky ktoré sa prvýkrát užijú njaký tretí den- pri tých treba týžden používať aj inú ochranu.. ale celkovo myslím že šiesty deň je v poriadku.
a budes is mysliet ze si v tom. ak si mlada, chces si uzivat, tak predsa by sme mali mat trosku zodpovednosti, ano hak je o tom ze by nemusela byt guma, ale ziadna antikoncepcia nieje 100% a moze sa stat,ze aj napriek tomu moze byt nezelane tehotenstvo. treba sa drzat striktne letaka a lekara. a chalan ak nechce byt otcom, nech take neskusa.... nech ti to da na brusko, alebo nech ma pritom gumu.
mozno sa vam neprihodi babo aj 10 rokov, aj keby ste sexovali iba s hak, ale kolko je pripadov, ze prave tak sa pocalo...
@Zanna62 ... neboj nebudes ......
ty to tu mas zasa iba pre zabavu