@nelka24@7 omfg, v prospech druhých riskoval že to nestihne, kľudne mohol 100 metrov pred zrážkou vyskočiť z vlaku ale miesto toho trúbil a brzdil lebo - kto okrem neho?
@nelka24 Odkaz sesternici, nech otvori oci. Medializuje sa vsetko, co ma sledovanost. A dokonca, cuduj sa svetu, ked nemaju dostatok materialov, medializuju sa tie veci, ktore maju k dispozicii. A ked sa cuduje, ze novinari robia svinstva (co tento pripad nieje) tak doteraz asi zila v alternativnej dimenzii s ruzovym nadychom.
@method hej ale toto by som medzi tie svinstvá nezaradil, že dakto informuje o dopravnej nehode (a ešte železničnej ktoré nie sú také časté) pri ktorej sa niekto zranil a/alebo zomrel mi absolútne nevadí
@nelka24 brzdil az do poslednej chvile aj ked sam mohol vyskocit, nejak sa zachranit, etc ale on akoze nikoho nezachranil? Wtf? Ked toto nepochopila buduca zurnalistka, je to dost zle s nou. O.o
Lebo inak by ta jeho smrt uz nemala fakt ziaden pozitivny ucinok pre jeho blizkych napr...chapes, ci ho chceli uctit. Lebo on to mozno aj robil s tym, ze mozno prezije a sa to ludia dozvedia, ze si robil pracu dobre, lebo jemu slo o to, aby vykonal svoje volanie co najlepsie no...tak aspon takto sa to ludia dozvedia, ked uz nie v dobrom, tak v tomto horsom pripade...je to proste vec, ktora zaujme, niekde som citala, ze tema, ktora najviac predava, je smrt, tak je najskor dovod, preco si to vybrali noviny...
@nelka24@7 že nestihol sa skríť tak sa neobetoval? A ty by si sa v pude sebazáchovy sa neskrývala že? No keď vytiahnem Ježiša čo nikoho nezachránil tak vtedy ty a niekoľko polointelektuálov bude vola do neba že sa obetoval za celí svet a tebe obeta človeka čo bol 30 zodpovedný za životy pasažiérou ti je ukradnutá?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale sám sa už nestihol schovať-urcite sa neobetoval
sesternica studuje zurnalistiku a ona pisala o medializovanych pribehoch, a nechápala, ze novinári preco robia také svinstvo
@9 SESTERNICA ŠTUDUJE ŽURNALISTIKU