Matematiku milujem, ale klokana som nikdy neriešila. Nie je to presne ten typ súťaže, ktorý vyhľadávam.. (Súťaže, ktoré sú na čas, vždy jak just robím pomaly.. a na takej olympiáde odchádzam o dve hodiny skôr. Ale to nechcem zakríknuť *klop klop* )
Nie! mal som 8 odpovedi inac (=zle) ako som ich zaskrtol, opisal som si ich na papier a porovnal, ked boli vysledky... Na reklamaciu nik nereagoval, takze nech idu dakam.
je to debilna sutaz, kedze su tam moznosti a za kazdu zlu sa strhava bod. ale takmer zakazdym som ziskal 3-4-5 klokanov tak som mal nejake pomocne body k matike.
Na tej sutazi moze mat uspech aj debil a chytrejsi matematik na nej moze pohoriet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
chodim na to kazdy rok...
ale berem to skor ako ulievanie ze skoly...
Teraz už ale musím končiť, idem sa urobiť nad minuloročným diplomom z KOLKANA
na klokana som chodila niekedy davno na zakladke myslim teraz som na tom s matikou dost biedne...
Dúfam že sa ulejem aspoň z nejakej blbej hodiny (A)
bol som aj na expertovi a v jednej kategorii som skoncil 13(!)
Na tej sutazi moze mat uspech aj debil a chytrejsi matematik na nej moze pohoriet.