Televizor plny Vianoce salala, bimbambom, hejahou... honeyhoney ... dam si do youtube a najde mi kazdy den budu vraj vianoce.. ej ale na mna dosla vianocna nalada...
no nesledujem TV...pred vianocami si nahanam zapocty a predterminy tot vse...atmosferu uz tak nevnimam ako ked som bol mladsi...teraz sa iba najem, pozrem obalku s peniazmi a idem k starkej a tam to iste a potom spat k PC...
prave dnes som rozmyšlala nad tym ako sa tešim na vianočnu naladu. presne ako v prvom prispevku. keby bola ešte aj zima a sneh tak by atmoška nemala chybu. ked si predstavim všade všetko vyzdobene ,ludi čo nakupuju darčeky,velky vianočný stromček... už chcem vianoceeeeee
ale ak bude taketo teplo ako je teraz tak ma roztrhne
@8 polrok ani nespominaj. moje znamky su zatial v odsť biednom stave
vianoce by mali byt len o pocitoch...a najlepsie su pocity ked sa dostanu bohovske darceky no najviac sa tesim tym letenkam ktore su tesne pred kupenim este pockat na pasy a uz sa kupuju *yahoo* jaj, zasa raz sa jako male decko tesim do tej ameriky
mam rada Vianoce pokial som doma a nikto sa s nikym o nicom nehada..a mozem byt so vsetkymi co mam rada..co sa bohuzial vzdy neda..a asi ani tento rok to nevide..takze sa skor tesim na prazdniny ako na samotne Vianoce
fakt, coskoro su tu vianoce, uz sa tesim,,,,ale cim dalej tym viac je to len čas na vyssie zisky pre podnikatelov, bohuzial.....ale aj tak sa tesim, sak mi tie dni nepokazia ludia, ktorich ani nepoznam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale ak bude taketo teplo ako je teraz tak ma roztrhne
@8 polrok ani nespominaj. moje znamky su zatial v odsť biednom stave
ale asi mi vyjde galactica.
a inak
na vianoce zacinaju zle nalady.