Nemáte skúsenosť s testami na vodičák cez internet ?
Počula som totiž v jednej autoškole, že každý kto robil testy na vodičák cez internet ich nespravil. Ak máte skúsenosti s touto » www.vodicak.sk prípadne inou web. stránkou ktorá má dobré otá
ja len že som počula toto ked mi minule povedali že kto sa učil z netu teda robil si ich tam vraj ich nespravil nikto. Asi sa im chválili. Tak preto a dík
@najivna knihu ti dajú, cd ti dajú, a robiť si to môžeš aj v autoškole. teda v našej hej neviem ako inde. Ja len či sa dá veriť aj tým preto som jebla tú otázku xP
@drobec186 co ty vies co sa tam stalo? mozno tam mali zrovna taku drbnutu partiu neschopakov co si tie testy sice robili ale aj tak sa na nich moc nenalepilo...
potom mas jedno z coho by sa ucili..aj keby sa ucili z ich knihy tak by to nespravili
@kosmiklove to ja už nevjem v každom prípade ja radšej tú knihu. Kedysi net nebol a bol to prostriedok ktorému sa dalo aj dá veriť no a potom ešte CD + net na precvičenie stačí. len aby som zle nezrobila tam a potom sa to na mňa nalepí..
@najivna my to mame tak jebnuto spravene ze u nas autoskole prenajima zakladna skola jednu ucebnu kde sme sa vzdy v pondelok o 4 poobede schadzali a pisali testy...takze u nas sa nedalo ze si mohla prist kedykolvek a napisat si nejaky test
@4lex vsetci instruktori co tam boli policajt mal uplne v pici a tie veci co sa nas mal na parkovisku pytat mu povedali ze to sa nas pytali oni a ze sme vedeli a on ze dobre ze nejde skusat ze ideme robit rovno parkovisko a potom jazdy ja som mala fasa autoskolu
@kosmiklove tak by si prisiel v pondelok poobede ja som na tych testoch v zivote nebola dobrovolne lebo som ich zasadne pisala na 47 bodov robila som to len na nete a spravila som (len s kontrolou bez pomoci na 55 skusku
nam požiačali cd s testami.. ale ujo mal prekopirovane papierove z tej autoškoly, tak som robila aj tak.. ale na pc to ide samozrejme rychlejšie, lebo to rychlejšie skontroluje
@najivna my sme tam zas mali len dvoch policajtov a inštruktorka bola preč .. ale to len jeden bol taký prísny ale na jazdách mal našťastie vyššie skupiny inak na jazdách ostatní policajti boli fajn.. ale jj aj tá moja autoškola bola podľa mňa najsamsuper
Križovatky som sa neučil vôbec ani značky a otázky som si prebral hodinu pred skúškou spravil som na plný počet a načo sa to vôbec učiť. Je to banalita ktorú by mal zvládnuť každý logicky uvažujúci človek. Horšia je jazda keď máš jak blb jazdiť s podraďovaním čo som vživote nikdy nevyužil čo ťa iba dvojmo zamestnáva a skôr urobíš nejakú chybu čo sa mi našťastie nestalo ale dostal som slovne ohodnotenie dobrá ale čudná jazda.
ja si robim prave vodicak, zachvilu koncim a mozem povedat ze nejlepsie su teorky s instruktorom...vsetko vysvetli, ked nevies opytas sa a huci to do teba az to budes vediet aj o polnoci samozrejme popritom sme dostali aj testy na doma a aj v autoskole nam ich davaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
to mas ako jedna babka povedala...
je to samozrejme picovina...ja som si robil testy na nete a vdaka nim som spravil..
» www.testynavodicak.sk/...
tu mas stranku: » www.testynavodicak.sk/...
@najivna neviem ako u vás, ale u nás každému požičali cd s testami
všetko je tu
Keď chceš ti uploadnem testy od môjho inštruktora
tiež som robila na nete a nie z knihy. Pohodka, každý som spravila raz a bolo. Plný počet of course, to nedá len fak debil alebo streser.
potom mas jedno z coho by sa ucili..aj keby sa ucili z ich knihy tak by to nespravili
aj tak nam na skuskach radili
@kosmiklove tak by si prisiel v pondelok poobede ja som na tych testoch v zivote nebola dobrovolne lebo som ich zasadne pisala na 47 bodov robila som to len na nete a spravila som (len s kontrolou bez pomoci na 55 skusku
ja som robil na tejto stránke a dal som testy na 55 bodov