@semhamforas kokotko si tu iba ty miláčik, hocikoho sa opýtam, povie mi že si kokotko...ktorý ide dostať infarkt keď jeho sestra si ide zobrať černocha, takže jediný kokotko si tu ty, radšej choď späť do postele za Kotlebom...
Neviem ja som toho názoru, že na tejto planéte už existovali omnoho vyspelejšie civilizácie a na vyššej úrovni ako sme my, no čo sa s nimi stalo je záhadou, či sa samy vyhubili ako to v konečnom dôsledku urobíme aj my alebo osídlili nejakú inú planétu(lebo táto bola neobyvateľná) a za desiatky milióny rokov sa stala o5 obyvateľnov. Kto vie čo je vlastne pravda, ale veľa tomu nasvedčuje, že tu niekto buď žil, alebo len bol ako návštevník. Viacej sa tu toho našlo a zachovalo a nedá sa to rozumne vysvetliť a odôvodniť, že odkiaľ keď v tej dobe na ktorú sa nálezy odhadujú buď človek žil ešte v jaskyni, alebo ešte behal po štyroch a po stromoch.
@puco80 vidím že si úplný kokotko, choď sa radšej schovať späť do kontajnera...ani nevieš čo je veda, vieš veda je beo a vesmirnylide, kokotko...a posraný si tu iba ty, lebo vieš iba nadávať, fakt si taký obmedzený idiot ? je mi ťa ľúto, fakt...
@rainbowwarrior ty somár, tento článok je prebratý...do kontajnera nemám prečo chodiť, navštíviť ťa nemienim a keď som ja čítal vedecké články, tak si ešte len plával.
@puco90 tvrdiť, že človek to nemohol byť je trúfalé. Nepočul si ešte nikdy, že človek je prispôsobiví tvor?? Ďalej mohol vyzerať úplne inak a mať prispôsobené orgány aj na drsnejšie podmienky na tú dobu.
V jednej alternatíve som poznamenal, že sa mohli aj vyhubiť a to som nemyslel čisto len spôsobom života, ale možno aj vojnou a keď boli vyspelejší ako my teraz, tak určite mali aj zbrane viac alebo rovnako ničivejšie ako my. Čiže netvrdil by som, že tu nemohla žiť vyspelejšia civilizácia, ako sme my. Síce tvrdiť či tu bola, alebo nebola, tak v oboch prípadoch je to trúfale a SCI-FI. Ja si len spomeniem na odpoveď Einsteina na otázku, že čo si myslí akými zbraňami sa bude bojovať v 3. sv. vojne a jeho odpoveď znela: To neviem, ale na isto viem že v 4. sv. sa bude isto bojovať kameňmi a palicami. Čiže zatracovať teóriu, že pred nami tu mohol byť niekto vyspelý by som nezatracoval, len preto že náleziska poukazujú na ľudí ktorý používali kosti, kamene a jedli surové mäso.
@p íčo90 vidieť aký si obmedzený chudák, ešte aj slepý...dvojposchodový dom = kontejner ? ak považuješ beo za vedecké články...a pochybujem že vieš čítať...ps, nauč sa gramatiku, a ináč, že si ani maturitu nespravil už ani neviem čo ti mám povedať, nedokážem sa znížiť na tvoju úroveň, pampúšik...
@puco ahá, tak už bereme do hádiek aj rodičov...to dokáže každý zasran....udržujem si imidž slušného človeka, ale ty si TURBOKOKOT...Prajem veľa NEštastia...pampúšik zlatý....zalez do kanálu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Pokiaľ nemáš rád beo, tak si to prečítaj tu
» www.kpufo.eu/sk/?p=544...
Ale je to to isté, takže tvoje obavy sú neopodstatnené.
To už zlodej môže určovať čo je etické a čo neetické
Koniec koncov, SOM TO ZALOŽIL JA A JE MOJA VEC, NA ČO DÁM ODKAZ.
Pokiaľ sa ti NEPÁČI, nemusíš čítať, ty posrané decko.
A NIE JE TO O POLITIKE, ale o VEDE.
Tak rozlišuj. Ty sopliak zasratý.
Je to preto, lebo žiješ svoj malý zakomplexovaný autistický životíček a poznáš len 2-3 ľudí takých tebe podobných idiotkov.
Pokiaľ by tu žil iný vyspelý druh, bolo by tu po nich viac stôp...
Inak tento nález slúži ako argument na potvrdenie teórie, že na Zem priniesli život mimozemšťania.
V jednej alternatíve som poznamenal, že sa mohli aj vyhubiť a to som nemyslel čisto len spôsobom života, ale možno aj vojnou a keď boli vyspelejší ako my teraz, tak určite mali aj zbrane viac alebo rovnako ničivejšie ako my. Čiže netvrdil by som, že tu nemohla žiť vyspelejšia civilizácia, ako sme my. Síce tvrdiť či tu bola, alebo nebola, tak v oboch prípadoch je to trúfale a SCI-FI. Ja si len spomeniem na odpoveď Einsteina na otázku, že čo si myslí akými zbraňami sa bude bojovať v 3. sv. vojne a jeho odpoveď znela: To neviem, ale na isto viem že v 4. sv. sa bude isto bojovať kameňmi a palicami. Čiže zatracovať teóriu, že pred nami tu mohol byť niekto vyspelý by som nezatracoval, len preto že náleziska poukazujú na ľudí ktorý používali kosti, kamene a jedli surové mäso.
TEN ČLÁNOK JE PREBRATÝ.
Ja som urobil chybu ? kde ???
Chybu urobili tvoji rodičia. Maj sa.