Nebola som tam, ale mám vstupenku (už neplatnú, no) lebo sme z náboženstva išli na exkurzu do Nitry a moja kamoška v buse našla vstupenku tak som si ju zobrala
ja som bola v Prahe. Mne sa to páčilo,boli tam zaujímavé fakty,aj samotne orgány,svaly,kosti,atd sa mi páčili... čo ma šokovalo-> bolo ludske embryo v roznych stadiach vyvoja.
ak ťa zaujíma biologia človeka,tak sa nudit nebudeš,ak tam ideš viac-menej len z "donutenia",tak sa budeš nudiť.
P.S.- nechcem znieť morbídne,ale pri samotných svaloch som ja osobne zostala hladná to len taká pikoška ja viem,som divná (ach)
a čo by som ešte dodala... jaj,rozne nádory boli fasa tiež. a hlavne si citaj ptm tie inormacie v knihe v danej miestnosti
@bebekex počuj začínam sa ťa báť to že ostaneš hladná pri slove Bundesliga je divné ale pochopím ... ale aby si bola hladná keď pozeráš na ľudské svaly? ty si inde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale mna biola a taketo veci nikdy nezaujimali
ak ťa zaujíma biologia človeka,tak sa nudit nebudeš,ak tam ideš viac-menej len z "donutenia",tak sa budeš nudiť.
P.S.- nechcem znieť morbídne,ale pri samotných svaloch som ja osobne zostala hladná to len taká pikoška ja viem,som divná (ach)
a čo by som ešte dodala... jaj,rozne nádory boli fasa tiež. a hlavne si citaj ptm tie inormacie v knihe v danej miestnosti
ale tak keby si ich videl ako vyzerali..ehm..šťavnato teda..nie,nevyzerali,ved to bolo ludske maso! (ach)
iba troška panebože.. takto sa začína kanibalizmus?
spolužiak tam bol