ach, starý dobrý Rasmus je prapočiatkom môjho hudobného vnímania preto nedám na nich dopustiť nuž ale posledný album sa mi až tak veľmi nepáči... ale to pred tým..
niekedy si niečo vypočujem z ich staršej tvorby a pesničku In The Shadows je úlne geniálna... je to jediná pesnička, ktorú od nich milujem... ostatné si asi raz za 2 mesiace pustím... moc ich nepočúvam, lebo som zmenila hudobný štýl, ale volakedy som na nich šlapala...
jasné že ich poznám! Skoro som šla na koncert, keby mám s kým!
The Rasmus predstavujú moje detstvo spolu s Michaelom Jacksonom...
šak Lintu - môj nick - je podľa speváka Lauriho Ylonena lebo som kdesi čítala že jeho prezývajú lintu... a že to vo fínčine niečo znamená, ale neviem čo
takých 5 rokov dozadu to bola okrem Linkin Parku moja prvá obľúbená rocková/metalová skupina....potom som našla lepšie-ale vždy si na nich rada zaspomínam a doteraz ich mám rada
len mi je ich teraz strašne ľúto ... som čítala s nimi interview, a Lauri hovoril, že sa predalo žalostne málo ich CDčiek ... a že to nechápe, a že je z toho smutný... a tak no tak ale musia žiaľ pochopiť že boli iba hit istého obdobia a že teraz ich už (skoro) nikto nepočúva ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@goth111 hej tie staršie pesničky sú lepšie ja som ako prvú počúvala "In the shadows"
The Rasmus predstavujú moje detstvo spolu s Michaelom Jacksonom...
šak Lintu - môj nick - je podľa speváka Lauriho Ylonena lebo som kdesi čítala že jeho prezývajú lintu... a že to vo fínčine niečo znamená, ale neviem čo