@chingula mohol by som sa s tebou pohádať, ale táto tématika má dosť fanúšikov , lebo spravidla vyjadruje apocalyptickú civilizáciu , v ktorej sa otvára celé spektrum možností pre prezentovanie zaujímavých postáv a vytváranie najrôznejších modifikácii deja.
Zombieci sa už 10 rokov radia medzi najoblúbenejšie hororové postavy vôbec, o čo sa nepochybne zaslúžili aj počítačové hry.
Takže ak ťa to nezaujíma, vodprejskni a nekaz mi svojou obmedzenou potrebou poukazovať na seba diskusiu.
Ja to uz pozeram asi tri tyzdne a milujem tento serial, nikdy som nemala rada zomiekov, ale ako som zacala pozerat tento serial, tak ma to neskutocne chytilo a teraz kazdz tyzden cakam na novu cast >D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a asi som aj celkom rada
zombie tématika??
to už upíri vyšli z módy??
Zombieci sa už 10 rokov radia medzi najoblúbenejšie hororové postavy vôbec, o čo sa nepochybne zaslúžili aj počítačové hry.
Takže ak ťa to nezaujíma, vodprejskni a nekaz mi svojou obmedzenou potrebou poukazovať na seba diskusiu.
S úctou
jezkobezkopichliacik
ja mám rada zombiekov, ale skôr v tej 9gag podobe