Baby, na tomto som závislá! Veľmi ma to baví pozerať, myslím, že herci tam super hrajú atď atď... Problém je, že sa nikdy neviem dočkať novej časti!!! Preto sa chcem opýtať, či nepoznáte nejaký seriál podobný tomuto, ktorým by som mohla vyplniť čas čakajú
možno by ťa bavilo True Blood..aj keď mne sa to zdá absurdné a proste tomu nedokážem prísť na chuť-aj napriek tomu,že vampire diaries pozerám.ale moja kamoška to pozerá a podľa nej je to super,tak skús..
až tak závislá ? aj ja by som kukala kebyže mám časť ešte také štyri časti by som mala kuknúť aby som to dobehla ale nedarí sa ale ináč je to fakt super , ale keď som na pc tak na ňom sa nedá kukať nič lebo musím kukať birdz a fb
super serial ale skoda ze sa to stalo prilis verejne ... od prveho dielu som to videla po ang na nete a teraz ked to bezalo na markize/jojke,neviem presne ..tak to cele pokazili ..zacali to pozeravat kinderka a podobne , a blaznit sa.. jzs
@magorka@moonbeam@adrianne@ena233@kikhuska002 smejem sa na vás... ako keby bolo správne písanie názvu seriálu nejaká podmienka, aby človek mohol mať ten seriál rád...ako vidíte nie je ...božeee pozastavovať sa nad takými stupiditami.... vymeňte si tampóny!
@die obdivujem ta za to čakanie! ja som problém s čakaním na další diel H. P. nemala, mňa to moc „nechytilo“ ..
@mm47 je to tvoj nazor, ktory ti samozrejme neberiem...(a ktory ma mimochodom absolutne nezaujima...koho by?)
@mcvpn@nymphe@spidy diky za nápady... ste jediní, ktorí pochopili moju otázku, ktorá bola celou pointou diskusie..
@upirka113 nie až tak, ešte ovela viac lepšie ako byť závislá na fb (myslím)
@junkychess nebudme egoistické...nech si aj kinderka kuknu a blaznia s nami mimochodom, keby to nezačali dávať v tv, asi by som sa o tom seriáli nedozvedela... dik markiza!
@tatiana1 - prečo na mňa nereaguješ??? ja ten seriál tiež sledujem, tiež už mám dosť čakania, ale čo mám robiť? no nič, len vydržať do 7.4, respektíve až do piatku, to už budú aj hotové titulky...
@ena233 vobec preboha, tie damon-ove hlasky su lepsie v anglictine clovek sa viac zasmeje a je to ..."realnejsie " a celkovo serialy nepozeram po SK , ten nas dabing prelozi take slova ktore vobec ani niesu v ENG kontexte ..co ty?
@adrianne@ena233 podte baby (?????!) podte, podte! zbavte sa svojich komplexov!
@mirkova....hentu zakomplexovanú smutne smutnú devu ena233 "nepočúvaj"..ma tu drzosť odpovedať na otazky, ktoré sú pre niekoho iného a ešte su jej odpovede aj zle, vymykajuce sa z reality ty si napisala, ze či nevydrzim tych par dni do dalšieho dielu..vydržím, ale potom zas budem musieť čakať na další diel..a to už nevydržím
@tatiana1 Milujem, keď niekto hovorí o komplexoch. Všetci čo niečo povedia (čo sa inému nepáči) tak hneď majú komplex?! Radšej ma netaguj, nič zaujímavé aj tak nedáš von. (blee)
@junkychess ja som pozerala na markíze prvú časť kým nezabili že Elína v tom momente som to musela prepnúť, katastrofa
@tatiana1 takže zakomplexovaná deva? no pekne sa vyjadruješ jak z minulého storočia a jediný asi kto tu má komplexy si ty keď ti to tak strašne vadí, len si kvôli tomu žily nepodrež.....
a jediný kto tu má komplexy si asi ty, keď nevieš ani ako sa píše The vampire diaries
@adrianne trošku jemnejšie do nej lebo sa rozplače :p
@adrianne najprv si prečítaj, čo si napísala a potom sa vyjadruj nenapísala si nič, čo by sa mi mohlo nepáčiť, kedže vieš, kde ťa mám zakomplexovaní ľudia sú väčšinou tí, ktorí majú potrebu riešiť nedostatky druhých, kritizovať ich, pričom sa vo väčšine prípadov jedná o úplné hovadiny... Radšej netaguj ty mňa, ty nielenže nič zaujímavé von nedáš, ale ešte sa aj strápňuješ
@ena233 no poviem ti, že v minulom storočí sa ľudia vyjadrovali omnoho lepšie ako v dobe dnešnej (pozastav sa nad zmenou slovosledu ) mne to nevadí, len milujem ludí, ktorí kritizujú druhých a na seba sa nepozrú by the way, na niekoho, kto by si rezal žily, vyzeráš skôr ty "a jediný kto tu má komplexy si asi ty, ked nevieš ani ako sa píše The vampire diaries" - woooou, ty si inteligentná! ľudia, ak máte radi vyššie menovany seriál, ale neviete, že sa tam píše namiesto w v, ste zakomplexovaní! vysledok študie miss @ena233
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a keď mne to príde trošku blbé že aká je na tom závislá a ani nevie ako sa to píše :/ ach
@magorka @moonbeam @adrianne @ena233 @kikhuska002 smejem sa na vás... ako keby bolo správne písanie názvu seriálu nejaká podmienka, aby človek mohol mať ten seriál rád...ako vidíte nie je ...božeee pozastavovať sa nad takými stupiditami.... vymeňte si tampóny!
@die obdivujem ta za to čakanie! ja som problém s čakaním na další diel H. P. nemala, mňa to moc „nechytilo“ ..
@virtualgirl
@scandalous a tí herci...vrrrrrrr
@mm47 je to tvoj nazor, ktory ti samozrejme neberiem...(a ktory ma mimochodom absolutne nezaujima...koho by?)
@mcvpn @nymphe @spidy diky za nápady... ste jediní, ktorí pochopili moju otázku, ktorá bola celou pointou diskusie..
@upirka113 nie až tak, ešte ovela viac lepšie ako byť závislá na fb (myslím)
@junkychess nebudme egoistické...nech si aj kinderka kuknu a blaznia s nami mimochodom, keby to nezačali dávať v tv, asi by som sa o tom seriáli nedozvedela... dik markiza!
@tatiana1 a ty sa smej, ale na sebe aká si hlúpučká. Ako môžeš napísať také pičoviny?! ty si naser do ruky a presne to isté máš aj v hlave.
@tatiana1 tak asi že je to podmienka.... pre pána, veď ak ma niečo zaujme tak v prvom rade si zistím ako sa to volá a viem aj ako sa to píše....
@mirkova....hentu zakomplexovanú smutne smutnú devu ena233 "nepočúvaj"..ma tu drzosť odpovedať na otazky, ktoré sú pre niekoho iného a ešte su jej odpovede aj zle, vymykajuce sa z reality ty si napisala, ze či nevydrzim tych par dni do dalšieho dielu..vydržím, ale potom zas budem musieť čakať na další diel..a to už nevydržím
@tatiana1 takže zakomplexovaná deva? no pekne sa vyjadruješ jak z minulého storočia a jediný asi kto tu má komplexy si ty keď ti to tak strašne vadí, len si kvôli tomu žily nepodrež.....
a jediný kto tu má komplexy si asi ty, keď nevieš ani ako sa píše The vampire diaries
@adrianne trošku jemnejšie do nej lebo sa rozplače :p
@tatiana1 niet začo,veď na to je fórum,len niektorí sa zapodievajú nepodstatnými detailami..
@tatian1 oo áno tu mám čistý dôkaz toho že si súdiť podľa fotky...wau si sa teda vyznamenala....