Dievčatá, ak by Vás Váš partner poprosil o to..aby ste šli do trojky ešte s inou ženou..je jedno kto by to bol, a povedal by že po tom by už nechcel nič iné..a splnili by ste jeho sen..šli by ste do toho?
@alienpaul no.....ak by som si to nevysvetlovala tak, že chce strašne pretiahnuť hentú babu a mňa tam berie len pre to, aby sa nepovedalo, tak by som nad tým pouvažovala
@synekdocha no to mi je jasné to každá aspoň dúfam ale tak ak by to bolo jeho splnenie sna, či jeho túžba tak mali by ste plniť oni tiež spravia skoro všetko pre vás okrem trojky kde sú dvaja chlapi
bez vztahu preco nie. ak by to bol cerstvy vztah tak tiez asi nie, ak by vztah mal uz par rokov za sebou a vselico preskakane mozno, zalezalo by asi do okolnosti.
@alienpaul vidíš a čo ak by bol môj sen 3ka s 2 chlapmi? myslíš, že by mi to splnil? (inak chlap podľa mňa rieši pri tejto otázke skôr problém, že by musel mať interakciu s nejakým iným chlapom, ako to, že jeho žena chce ešte ďalšieho chlapa
V žiadnom prípade, v tomto prípade by ma vôbec nezaujímalo, že to je jeho sen - je to len rozmar. A nech by to znamenalo čokoľvek, nikdy by som sa na nič také nedala, NIKDY!
v mojom vzťahu nie,keďže by som mala pocit že tomu môjmu sa tá druhá páči...ale tak pomimo alebo s mojimi nejakými známymi čo spolu aj chodia možno aj hej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
(som proste citlivá na to, ak sa okolo môjho chlapa motajú iné
presne. keď si chce plniť sny, nech si ich plní mimo vzťahu.
do 3 by som šla jedine s 2 neznámymi
"a povedal by že po tom by už nechcel nič iné" = to zavana rozchodom