Veľmi ťažká otázka, nad ktorou som sa už viackrát zamýšľala, pretože mám rada aj svoju pôvodnú farbu, už len preto, že je prirodzená, ale táto nie je taká... nudná. Takže vždy, keď ma napadlo, že či si ich nenechám vyrásť, nakoniec som si ich i tak znova odfarbila, že RAZ, ale ešte nie.
Inač tiež farbím len tým šampónom na 24 umytí, ale nezlieza mi to z vlasov nejak. Ale keď si ich umývam, tak si v tej tmavočervenej vode pripadám ako Báthoryčka.
práve dnes, prvýkrát som si dala prefarbiť vlasy, u mojej kamarátky, budúcej kaderníčky (chodí na kurz)... a popravde, bála som sa... ale som spokojná, dopadlo to výborne... aj melír, hoci namiesto červeného mám na slnku ružový a pod svetlom oranžový, ale aspoň je sranda...
@etelnair Tomu ver! Čo by som ja dala za to, aby som každú chvíľu mohla vyzerať inak, podľa svojho vkusu. Ale celá sa môcť len myšlienkou premeniť. A aj handry si môcť vyčarovať.
ja som sa asi pred rokom prefarbila na čierno,potom sa mi to prestalo páčiť tak som čakala kým mi farba vyrastie a v apríli som si dala farbiaci šampon mojej prirodzenej farby...dá sa povedať že už mám svoju,ale náznaky čiernej mi stále zostali
a teraz mám dilemu či sa odfarbiť znova na čierno alebo na červeno
Niekedy mi je smutno za mojimi pôvodnymi vlasmi ale potom si vzdy spomeniem aka hnusna šedá bola ta farba vo svetle žiaroviek a hned ma to prejde Ale asi by som si ich zafarbila na inu farbu a nie na ryšavú ako vtedy lebo nie a nie sa jej teraz zbavit ked som chcela prejst na hnedu tak stale preráža...
chcem naspäť svoje čierne ebenové vlasy... :/ ale z toľkého farbenia šiel pigment do prdele, tak si môžem pískať... teraz mám pocit, že už som takmer blondína a to mám tmavohnedé vlasy. ale ja chcem svoje ebenové!!!!
všetci čo ste mali pôvodnú čiernu...závidím...to by som nemenila nikdy...ja som mala hnedé,už 8 rokov mám čierne...a nechcem sa ich nikdy vzdať...moje pôvodné,boli hnedé...z toho vyplýva...neľutujem...
no farbila farbila.. mala som slabo hnedu, ciernu /najvacsi omyl v zivote kedze som biela jak stena/, ale od vtedy co som si dala melir-blod tha sa mi to ze normalne aj hodilo som sa aj divila ale... chcem asi zostat rpi prirodnej farbe.. neviem vsetko ukaze buducnost
chcela by som späť moju pôvodnú..mám ich nafarbené na čierno, hoci len tým šampónom, ale ono by to aj tak už nezišlo..čierna sa mi podľa mňa hodí, aj sa mi páči, ale pôvodná je pôvodná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nefarbim si vlasy farbou,lebo farba ich vysusuje a neznasam odrastene korienky
Inač tiež farbím len tým šampónom na 24 umytí, ale nezlieza mi to z vlasov nejak. Ale keď si ich umývam, tak si v tej tmavočervenej vode pripadám ako Báthoryčka.
a teraz mám dilemu či sa odfarbiť znova na čierno alebo na červeno
nie nemenila by som uz mam vlasy na cierno, ja som spokojna a vsetci to chvalia cize..