ohladom krasy /kozmetiky,cvicenia.../ako schudnut, ako sa licit, ake farebne kombinacie pre dany typ oci, ake oblecenie vas zostihli? kremiky,tieniky...
ak vas nieco take trapi napiste
ak NIE nepiste
@1 dobra pasta ...podla toho ake zuby mas, ci mas citlive,alebo...
ja mam dobru zubarku, lenze asi do okresu ZA neprides , bielit som si raz bielila ale ten produkt uz nepredavaju, to bolo pred 3-mi rokmi, teraz neotrebujem , ale co sa tyka bielenia, lepsie je to nechat si spravit u zubara, lebo tie bielidla su nespolahlive, sice taky zakrok,je aj dost drahy, ale myslim, ze v 12-tich rokoch ho urcite nepotrebujes
inak neviem, ci sa to len mne zdalo, ale myslim, ze maju aj nieco do seba zuvacky Orbit Professional White, zuvaj ich kazdy den tak 3 mesiace ucinok sa dostavi pokial nefajcis...a nepijes farebne vody, caje...
@9 čudovala by si sa,centimetre radšej nebudem uvádzať @10 no jasne ale mňa po čase vačšina cvičení prestáva baviť ale tak pre zoštíhlenie pásu by som mala dobrú motiváciu
@13 Presne, súhlasím. A o pár rokov budeš ako vyschnutá múmia.
Nechápem, čo má byť "krásne" na tom, keď si nejaká baba zmachlí xicht, ako keby ju zdrali.
vies aka je krasna baba? taka co na seba nemusi nakladat tie sracky aby vyzerala aspon trochu k svetu...
takze ty radsej o krase pomlč ty kremik tienik
@13 priatelovi sa pacim viac nenalicena , lenze chcem ziskat prax a nemam zatial moc prilezistosti niekoho licit, preto licim seba, niekedy som leniva a nechce sa mi...
Komu nedala priroda pomaha si umelinami ... o par rokov sa to odzrkadli ...nevravim zakladny mejkap, ok, ale neprehanat to s napr. tienmi pocas bieleho dna obzvlast ak sa viac hodia na vecerne akcie...
@21 ale tak si uz zvykol na moje extremy a ked ma pochvali, tak ma to vzdy potesi, lebo on je moj najväcsi kritik...kedysi mi hovoril, ze nech sa vobec nemalujem...ze mi to netreba, ale mna to bavi
@23 kozmetika teraz je ina ako kedysi, uz nie je skoro vobec skodliva...je pravda, ze mam radsej vecerne licenie, ale tak to bude aj tym, ze ja som nocny tvor ...malokedy ma stretnes vonku za bieleho dna, pokial nemusim ist von...
ale dokazem aj prirodzene veci...lenze ludi z tej oblasti viac zaujmu extremy ako vsedny make-up, aky by bol John Galliano bez jeho extravagancie?
musel nejak zaujat...
fuj...dobre mozno je to pekne, ked ste take namalovane...ale bez toho vyzerate horsie ako my,co chodime bez toho furt si myslim...ked spoluziacka pride raz za cas nenamalovana...KTO SI?TO SI TY ,KIKA??.
no a zase kopa komentov mimo témy...však len chce pomôcť dievčatám s výzorom,ktoré to naozaj zaujíma...keď ju to baví tak je to iba jej vec a pochybujem že si niečo vezme z tých vasich rád..
ty si fakt myslis, ze cely svet sa ide posrat za tvojimi vymachlenymi ockami, fakt si myslis, ze vsetko dosiahnes iba skrz vonkajsiu krasu? uprimne ta lutujem...
idem o chvilu spat tak zajtra mozeme pokracovat, dnes sa to dost rozbehlo...ze nestiham vsetkym odpisat, teda co som nezodpovedala dnes, zodpoviem zajtra
a @peter_piper svoju inteligenciu ti kludne dokazem aj inak...vies, je vtipne, ked niekto inteligenciu posudzuje podla vyzoru, si myslis, ze zeny, ktore sa o seba staraju,musia byt hlupe ? kazdy mame svoje hobby, ked ma nepoznas nesud ma! zaujimaju ma aj "hlbsie veci" ale tak mudrejsi ustupi, nebudem sa s tebou hadat do nekonecna,...nemas silne argumenty
niekto maluje na platno, ja na tvare...
asi nikdy nepochopim tu skupinu ludi, co sa do druheho staraju, pozerajte sa laskavo na seba, nikto nie sme dokonali...vsetky povolania su potrebne, lebo sa dopnaju...preto nebudem odcudzovat ronika, lebo by som nemala co jest a podobe, dobru noc,skoda, ze Slovaci su dost obmedzeni ludia, nevedia sa medzi sebou pochvalit, podporit, nevidia seba, len osocuju druheho...sudia, bez dokazov
vymalovana tvaricka nerovna sa hlupa, co ked zene, zalezi, aby nelakala okolie, doda jej to sebavedomie...len to malo tunajsich pochopi...
a ja poprosim nejake cviky na spevnenie bruska... ale vies proste aby z inych partii tela som neschudla,ani sa nijak inak nevyformovali... lebo s ostatnymi partiami mojho tela som uplne spokojna...
@peter_piper sorry, ale tu si teda "diskutoval" fakt parádne od veci. normálne sa vždy teším na tvoje komenty, ale toto mi príde, že si potreboval silou mocou zabŕdať a hustiť do niekoho.
@tia999 mne sa veľmi páči tvoj spôsob líčenia, písala si, že si niekde od ZA, odkiaľ presne, ak môžem vedieť? (A)
dneska som akurat pozerala video ako si nejaku holku licila na vela sposobov a musim povedat ze sa mi niektore fakt pacili.. mas vlastny styl a nebojis sa skusat ine veci.. to ze som ti kritizovala nejake tvoje fotky ze si tam zmachlena,to je pravda,myslim ze na bezny den sa take extravagantne licenie nehodi..ale tvoja vec..
hmm a ja nemam ziadnu otazku na teba neviem...mozno tak nejaku prirodnu masku na lamave vlasy ak poznas
@grietusha urcite to nebolo od veci a nebola to reakcia len na tuto jednu diskusiu a ty si naozaj ta posledna od koho by som cakal, ze si bude pytat rady od tejto brzdy
nejaky dobry make-up, ktory bude vyzerat prirodzene, nieco velmi svetle, co ale dobre kryje vyrazky...nic oranzove ani hnede...uplne svetle...hladala som v dost drogeriach , ale nikde nemali az taky svetly odtien a aj ked, tak nekryl velmi..a nechcem si davat na seba vela omietky, predsalen mam len 14, ale mam vyrazky a uz nechcem nosit aknecolor, pretoze strasne smrdi a ani ten svetly nie je taky svetly ako potrebujem...
inak normalne do skoly si nedavam, len ked niekedy idem do mesta a hlavne aby mi mal naco sadat prach
...asi tazko budes o niecom vediet, ale neva, ak nie
@peter_piper pozri, ja neviem zhodnotiť či je brzda alebo nie, vidím len, že vie dobre používať líčidlá a kombinovať farby a mňa to celkom zaujíma teda mňa líčenie zaujíma celkom veľmi dosť už pár rokov a ak chcem radu na nejaký večerný extravagantný make-up, prečo by som sa nespýtala niekoho, kto sa v tom viditeľne vyzná?
@grietusha otazka: preco zobrat nieco co vyzera dobre a snazit sa to este zlepsit, ked je dost velka sanca, ze vysledok bude ovela horsi, ako je na zaciatku v plane. ???
nevyzeraj inak... vyzeraj tak ako vyzeras, pretoze vyzeras dobre. nech sa maluju tie, co dobre nevyzeraju...
(menovat uz hadam nemusim)
@peter_piper čo sa týka večerného mejkapu, tak to neberiem ako vylepšenie alebo čo. skôr je to pre mňa akési doplnenie celého outfitu. ako osoba ženského pohlavia mám na to trošku iný pohľad mnohokrát má make-up aj akýsi umelecký význam, viď:
z daných ukážok by som bola schopná si dať na tvár len to prvé
@peter_piper vedela som, že ju spoznáš, to ak by iní nedokázali no... nevravím, že presne hento si niekedy dám, ale možno niečo tomu podobné, podľa toho, či mi to pôjde k šatám
zaujímalo by ma, aké farby sa mi hodia, lebo mám pocit, že kombinácia zeleno-fialová mi síce pasuje najviac, ale k červeno-zlatým šatám proste nepôjde!
@peter_piper predstav si, že som ju už aj mala na sebe, ale nevyzerá to dobre. asi to proste treba inak naniesť alebo čo, preto sa pýtam slečny, odkiaľ presne je, aby mi s tým pomohla
práve tá tmavá červená nevyzerá dobre. obidve farby sú príliš výrazné a obe som zatiaľ videla len v trblietavej verzii a vyzerá to čudne. potrebujem tam nejaký "podklad", nejaký "tmelič".
Nie som ten typ čo by som si musela dávať dva kilá make upu na xicht... nepoviem nič ked si ho niekto dáva ked sa mu na xichte raráši akné alebo má pory.. i ked aj to je dobrá kokocina lebo pokožka musí dýchať ale aby som mala tonu make upu len zato aby som nejak vypadala tak to nee.. a nechapem načo to je dobre ked ti priatel povedal že si pekná aj bez toho tak by som sa nemalovala ked to nemás na kom skúšať tak sa maluj od rána do večera ale len mi nehovor že ti tie sračky neničia tvár lebo to je pičovina jak vyprážaný lad ked ti to neničí tvár tak potom prečo má x ľudí čo chodia vymalovaný jak indiánsky náčelníci na xichte tolko vrások a vypadajú jak vysušené špongie.. je to nice.. ale odtiaľ potiaľ...........
@14 na tvojom mieste by som bola radsej ticho nevies si precitat posledy riadok v prispevku @0 alebo si slepa ??
ja by som len chcela vediet ohladom ocnych tienov,ake farby a kombinacie sa hodia k hnedym ociam? a este aj odtien ruzu alebo lesku vopred dakujem
je podla vas normalne ze nenamalowana baba, nejde vysypať ani smeťák??? take reči neznášam... podla mna sa asi hambí za seba... a sama si povie... boze jaka som otrasna (ked nieje namalowana).. a pak ked je, tak si povie: aka som pekna.... podla mna, to namalowanie až tak vela nesprawí... ked je niekto od prirody pekny, tak to namalowanie ho len zvyrazni... ale ked je niekto od prirody špatny, tak mu to už aj tak nepomože.... ale samozrejme ze kazda baba sa snaži aspon nieco so sebou sprawiť.. lenze nech to racej neskusa ak to nevie... a teraz k tomuto chatu... nemyslím si ze by ste tu mali rozoberat tuto holku, bo nikto sa nepytal na vas nazor... ona dala temu... že vie poradiť... a to sa cení... kazda baba co toto dokaze moze byt hocijak namyslena, a nie este aby aj radila... takze mas velke plus.. a vobec si neber k sebe to čo ti tu kecajú ked to vies, tak sa maluj...
@75 to vobec nie je pravda. Staci si pozriet hociake relacie, kde spravia aj z tej najskaredsej mrochty relativne dobre vyzerajucu zenu. Bohuzial mam pocit, ze 90% zien sa ani poriadne nedokaze nalicit, preto im ten make up vobec nepomoze..
@76 lenze tam ide aj o oblecenie a vlasy... ak howoríme o zmenarni.. a ja tu točim iba o makeupe... mno a ved to ze niektore sa nedokazu vobec... ale sak skoda reči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
ja mam dobru zubarku, lenze asi do okresu ZA neprides , bielit som si raz bielila ale ten produkt uz nepredavaju, to bolo pred 3-mi rokmi, teraz neotrebujem , ale co sa tyka bielenia, lepsie je to nechat si spravit u zubara, lebo tie bielidla su nespolahlive, sice taky zakrok,je aj dost drahy, ale myslim, ze v 12-tich rokoch ho urcite nepotrebujes
inak neviem, ci sa to len mne zdalo, ale myslim, ze maju aj nieco do seba zuvacky Orbit Professional White, zuvaj ich kazdy den tak 3 mesiace ucinok sa dostavi pokial nefajcis...a nepijes farebne vody, caje...
rady, tipy, triky ako zo seba urobit sliepku.
nechcel by som ta dievca vidiet nenamalovanu...
Nechápem, čo má byť "krásne" na tom, keď si nejaká baba zmachlí xicht, ako keby ju zdrali.
takze ty radsej o krase pomlč ty kremik tienik
bohuzial, do hlavy si tym nic nenalejes
ale dokazem aj prirodzene veci...lenze ludi z tej oblasti viac zaujmu extremy ako vsedny make-up, aky by bol John Galliano bez jeho extravagancie?
musel nejak zaujat...
fuj...dobre mozno je to pekne, ked ste take namalovane...ale bez toho vyzerate horsie ako my,co chodime bez toho furt si myslim...ked spoluziacka pride raz za cas nenamalovana...KTO SI?TO SI TY ,KIKA??.
kryci make-up, maskara, popripade ceruzka a koniec... cez den sa nic viac nehodi.. na vecer a na nejaku akciu, nech sa paci..
inak tiez na kazdodenne licenie pouzivam len puder a maskaru, na ine cas ani nie je a ani sami to moc nepaci...
a @peter_piper svoju inteligenciu ti kludne dokazem aj inak...vies, je vtipne, ked niekto inteligenciu posudzuje podla vyzoru, si myslis, ze zeny, ktore sa o seba staraju,musia byt hlupe ? kazdy mame svoje hobby, ked ma nepoznas nesud ma! zaujimaju ma aj "hlbsie veci" ale tak mudrejsi ustupi, nebudem sa s tebou hadat do nekonecna,...nemas silne argumenty
asi nikdy nepochopim tu skupinu ludi, co sa do druheho staraju, pozerajte sa laskavo na seba, nikto nie sme dokonali...vsetky povolania su potrebne, lebo sa dopnaju...preto nebudem odcudzovat ronika, lebo by som nemala co jest a podobe, dobru noc,skoda, ze Slovaci su dost obmedzeni ludia, nevedia sa medzi sebou pochvalit, podporit, nevidia seba, len osocuju druheho...sudia, bez dokazov
vymalovana tvaricka nerovna sa hlupa, co ked zene, zalezi, aby nelakala okolie, doda jej to sebavedomie...len to malo tunajsich pochopi...
@tia999 mne sa veľmi páči tvoj spôsob líčenia, písala si, že si niekde od ZA, odkiaľ presne, ak môžem vedieť? (A)
extravagancia z času na čas neuškodí.
hmm a ja nemam ziadnu otazku na teba neviem...mozno tak nejaku prirodnu masku na lamave vlasy ak poznas
inak normalne do skoly si nedavam, len ked niekedy idem do mesta a hlavne aby mi mal naco sadat prach
...asi tazko budes o niecom vediet, ale neva, ak nie
čo riešim? na plese by som rada vyzerala trochu inak
nevyzeraj inak... vyzeraj tak ako vyzeras, pretoze vyzeras dobre. nech sa maluju tie, co dobre nevyzeraju...
(menovat uz hadam nemusim)
z daných ukážok by som bola schopná si dať na tvár len to prvé
ak si teda niekedy das taky make, ako ma ona na tej fotke, chcem to vidiet. slub mi to
zaujímalo by ma, aké farby sa mi hodia, lebo mám pocit, že kombinácia zeleno-fialová mi síce pasuje najviac, ale k červeno-zlatým šatám proste nepôjde!
(A)
práve tá tmavá červená nevyzerá dobre. obidve farby sú príliš výrazné a obe som zatiaľ videla len v trblietavej verzii a vyzerá to čudne. potrebujem tam nejaký "podklad", nejaký "tmelič".
teraz buď múdry!
ja by som len chcela vediet ohladom ocnych tienov,ake farby a kombinacie sa hodia k hnedym ociam? a este aj odtien ruzu alebo lesku vopred dakujem