Tieto slova nenavidim uz len preto lebo vsetci vieme ze to v skutocnosti nieje pravda k skaredym ludom sa kazdy sprava ako k men
Tieto slova nenavidim uz len preto lebo vsetci vieme ze to v skutocnosti nieje pravda k skaredym ludom sa kazdy sprava ako k menej cennym co si o tom myslite?
Žijeme predsa vo svete, ktorý si zakladá na materiálnych hodnotách. Pokiaľ je niekto škaredý..., tak áno, automaticky sa stáva menejcenným. Pokiaľ očakávaš, že Ťa budú ostatní súdiť podľa nejakých duchovných hodnôt, tak žiješ na nesprávnom mieste...
no tak im nevenuj pozornosť. Ja tiež nemám rada, keď mi niekto tvrdí niečo, o čom si myslím, že to nie je pravda... ale nevenujem tomu pozornosť a aha, tu som a mám sa dobre.
Súhlasím .. je to kruté .. a mnohí si to neuvedomujú lebo sa im žije ľahko ako tým "pekným" - naschvál v úvodzovkách, lebo krása je veľmi relatívny pojem.
Preto som schudol 80 kil a absolvoval plasticku operaciu (koli nasledkom z chudnutia). A najvacsia kokotina ,ze som si za to ani nemohol sam... pribral som z liekov
Chcelo ma najlepsie dievca na svete mesiac po tom ako som si uvedomil, ze som gay.
Ked sa mi konecne zacalo darit v skole, isiel som pracovat aby sme neprisli o strechu nad hlavou. (2 krat)
Otec na mna cely zivot jebal.
Mam pridrbnutu rodinu. Bol som sikanovany.....
.... mohol by som pokracovat.... zial zivot je svina a ja to nikomu nestazujem.
Preto hovorim kazdy je krasny a bodka nech si je to relativne ako len chce !
A inak viete co robi zo skodovky shit ? Nove auto. Keby nevymysleli nove auta, ale ostali by sme pri skodovkach, povazovali by sme skodovky za to najlepsie.
To iste je aj vyzor.... ludom zacalo zalezat na vyzore a zacali si uvedomovat a selektovat.
Kedysi na vyzore az tak nezalezalo a este predtym na nom nezalezalo vobec
Takze si treba v prvom rade polozit otazku kam vlastne spejeme
Vsetko ci uz si to uvedomujeme alebo nie, ci to tak vnimame alebo nie je otazkou doby v ktorej zijeme. Nicoho ineho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
skor ku tym rozdielne vyzerajucim sa ludia spravaju cudne...
ak ma niekto krivy nos, velky zadok, akne, odstavajuce usi - uz niekede na zakladke sa zadeli k tym - menejcennym ...
@10
@16
Súhlasím .. je to kruté .. a mnohí si to neuvedomujú lebo sa im žije ľahko ako tým "pekným" - naschvál v úvodzovkách, lebo krása je veľmi relatívny pojem.
Chcelo ma najlepsie dievca na svete mesiac po tom ako som si uvedomil, ze som gay.
Ked sa mi konecne zacalo darit v skole, isiel som pracovat aby sme neprisli o strechu nad hlavou. (2 krat)
Otec na mna cely zivot jebal.
Mam pridrbnutu rodinu. Bol som sikanovany.....
.... mohol by som pokracovat.... zial zivot je svina a ja to nikomu nestazujem.
Preto hovorim kazdy je krasny a bodka nech si je to relativne ako len chce !
To iste je aj vyzor.... ludom zacalo zalezat na vyzore a zacali si uvedomovat a selektovat.
Kedysi na vyzore az tak nezalezalo a este predtym na nom nezalezalo vobec
Takze si treba v prvom rade polozit otazku kam vlastne spejeme
Vsetko ci uz si to uvedomujeme alebo nie, ci to tak vnimame alebo nie je otazkou doby v ktorej zijeme. Nicoho ineho.