1. kliknem ho, keď sa s príspevkom stotožňujem, "(je nás) viac takýchto"
2. kliknem ho, keď chcem, aby takých príspevkov bolo viac, "(pridaj) viac takýchto"
@darkestangel hej bolo to myslené tak, že "chcem viac takýchto príspevkov", čiže napr. "viac takýchto diskusií", "viac takýchto blogov", "viac takýchto fotiek" (pri blogoch, fotkách sa to asi viac hodí)...
@redchevrolet divná odpoveď! táto dilema vznikla po včerajšom statuse @warble , kde píše, že o 16 dní ide niekam a ja som klikla na "viac takýchto"
Podľa 1. možnosti som tým myslela, že aj ja tam idem s ňou a teda je nás viac takýchto.
Podľa 2. možnosti by to ale bolo, že sa mi páči, kam ide a chcem aby o tom pridávala viac statusov, príspevkov
Iný príklad: status, že niekto pozerá dajme tomu nejaký film.
1. - aj ja ho pozerám, je nás viac takýchto
2. - pridávaj viac statusov o tom, čo pozeráš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
2. kliknem ho, keď chcem, aby takých príspevkov bolo viac, "(pridaj) viac takýchto"
ale no taaak, pls, však nie som jediná, kto to vníma aj tým prvým spôsobom?
@ps102 presne
ale zas na druhej strane, nie vždy sa niečo používa tak, ako sa to vymyslí (nemyslím len na birdzi, ale všeobecne)
@tomas vďaka za objasnenie, takže som asi fakt jediná, kto to vníma aj takto (obidvoma spôsobmi, aj tým prvým)
Ved ked chcem "viac takychto" blogov alebo hocicoho, tak sa najprv musim s tym aspon trochu stotoznit.
Cize obe moznosti vnimam rovnako.
Podľa 1. možnosti som tým myslela, že aj ja tam idem s ňou a teda je nás viac takýchto.
Podľa 2. možnosti by to ale bolo, že sa mi páči, kam ide a chcem aby o tom pridávala viac statusov, príspevkov
Iný príklad: status, že niekto pozerá dajme tomu nejaký film.
1. - aj ja ho pozerám, je nás viac takýchto
2. - pridávaj viac statusov o tom, čo pozeráš
Kapišto?
OK. O tomto backgrounde som nevedela, statusy nesledujem.