no takze dievcence mile,zlate,pekne a neviem este ake... mam taku otazocku mensiu na vas.....takze poviem to takto.....vzdy ked zacinam nieco riesit z nejakou babou ....a mame sa uz spolu stretnut..tak na prvi pokus sa to nikdi nepodari..najskor dotycna
no ono to je dost zaujimavy postreh. Vies ze mas pravdu? Aj ja som to uz par krat urobila. Napr. minuly tyzden Ale nepytaj sa preco, lebo nemam tusenie.
Mozno bude nieco na tom co si uz napisal, ze sa chceme uistit ci mate zaujem aj po dlhsom case, alebo take nieco...alebo aby ste si nemysleli, ze po vas az tak salieme, ze odlozime vsetky plany v dany den
no ja som to tusil... vy ste ale prefikane ....ved jedna baba ma odlozila 3 krat...a som jej uz napisal nieco potom...ze co vlastne chce potom a tak...a to bola osudna chyba mam pocit.. teraz sa uz radsej ujistujem.....
momentalne mam taky stav ze som bol odlozeny uz 2 krta od jednej baby...aj dnes....!!takze tretie stretko uz neodlozi dufam...lebo sme dohodnuty.. takze dakujem zatiim...este raz sa majte
Nuz osobne si myslim, ze si to skor rozmysleli. I ked stane sa, ze do toho nieco vojde, takze tiez sa spytma tak 3krat ale ak ani to nie, tak dovi dopo
tak mne to urobil kamoš, najskôr sa moc moc chcel stretnut a potom ze to bude trapne, ze mam priatela a on mozno cakal nieco viac a tak. a bál sa že to bude trapas alebo ticho, ked nechcel tak nebolo este to zas skusim. a ja som nikdy neodkladala, jedine raz aj to som musela, pretože mi niečo dôležité do toho došlo, ale ked nieco naplanujem tak si to uzivam a rada sa stretavam...
no aj ja mam take super skusenosti ze baba to zvykne parkrat pekne prelozit...aj ma to uz kus stve ale tak co mam robit...dufam ze trpezlivost ruze prinasa
mne sa toto nestalo este nikdy. lebo ja som nestretol take baby s ktorimi som sa stretol. lepsie povedane mal stretnut a oni to odovolali mozno som ten stastnejsi ktovie ..... raz som ale ja odvolalal. mal som ist peso 7 km za 2,5 hodini mi siel autobus. ak by som ho omeskal tak by mi nic neslo. tak som sa na to vykaslal a siel som domov
Ja sa priznam, ja som to obcas uz tiez parkrat spravila. Spoznala som sa s nejakym chalanom, vymenili sme si cisla a potom ked ma volal von, tak som sa vyhovorila. Ale nie preto, ze by bol on na vine, ale proste som sa zlakla.
ja co som sa stretol tak zatial kazda jedna to prekladala ..maju to v nature treba si na to zvyknut. Nic ine nezostava. resp. ked tak ju prekvap ked pojde von zo psom a tak
fiha..ked sa nad tym zamyslim..tak aj ja to robim ani neviem preco..mozno nech si chalan nemysli ze hned vsetko vsetko zrusim kvoli nemu..ze som z neho na vetvy
baby hraju vzdy chrumky chalani nevzdavajte to a opytajte sa aj 3krat
mne sa toto stava dost casto ze proste sa zlaknem ked ma chalan zavola,ale nedokazem to dovolat ked viem ez uz ma caka abo sa sce so mnou stretnut a pak je vdzy super a myslim ze keby som hovorila nie ze nemam cas abo co thak by som bola rada keby sa opytali aj druhy krat neh mam cas na rozmyslenie,ze ci naozaj sa scem stretnut abo ne
no vazne baby co teraz napr. moja situacie...doma som len cez vikendy a to ked zavolam dievca von tak mi povie ze nemoze ze niekam idu, iny vikend ze sa ma ucit, dalsi vikend odpise v sms ale ci ide von ani slovo...asi kasle na mna ze?
jj aj minule som prisiel za nou...a som jej doniesol nieco co chcela a krasna ignoracia.. a vyhovorka ze nemala cas a sa ponahlala prec...a ze jej to mam doniest inokedy
Chavez: tak aj ja si take nieco myslim, ale predsa sa nevzdam len tak, nech to povie narovinu a basta zaujivame je este ze ak sa ja neozvem napr asi 4 dni tak sa ozve ona... tomu uz nechapem...
Ss55: tak to mas stastie, ta moja sa ani neozvala a ked som sa jej na rovinu spytal ci si to rozmyslela, ze nie no a jaksi nic, tak u dlabem (aj ked hm no skoda ze nevyslo ale 5krat sa jej pytat nebudem)
magaman----presne aj ja mam taky pocit ze sa jej vtieram.....a uz potom mam chut sa jej spytat ze ci sa vlastne chce teda stretnut..alebo take nieco....
a ked sa spytam uz cio sa vlastne chce este stretnut povie...samozrejme ze chcem,na co sa ma pytas take.. a teraz mi povedzte ci je to normalne=D
Mne sa to este nestalo, ja som zacal take kokotiny kecat ze sa kazda (podotykam ze to boli baby z netu) zacala ujebavat takze nude nebola a takychto bab ostalo so mnou v castom kontakte
Vsetky ste take tupe jedna jek druha vrana k vrane sada ci sliepka k sliepke?Take veci ako vtedy a vtedy a nakoniec nie no boha to nasere asi najviac clovek si prisposoby kopu veci a nakoniec no do p...e
ja z toho nemozem. Vsimajte si co dievca hovori, ked sa vyhovara. Ved ak povie ze nemoze, ale navrhne iny termin, alebo len povie "mozno inokedy" , tak je jasne, ze ma zaujem V inom pripade by som sa uz ani 2.-krat nepytala
ja si obcas kladiem podobnu otazku proste mam sa s niekym stretnut a potom mi povie ze nemohol som a to neznasam alebo mi po case povie sorry nasiel som si inu to ma vie naozaj nastvat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
alebo
ježiš to bude trapne....a budeme ticho
no a nakoniec to dopadne vždy dobre bo ja som odvažna a ajtak tam idem
Mozno bude nieco na tom co si uz napisal, ze sa chceme uistit ci mate zaujem aj po dlhsom case, alebo take nieco...alebo aby ste si nemysleli, ze po vas az tak salieme, ze odlozime vsetky plany v dany den
momentalne mam taky stav ze som bol odlozeny uz 2 krta od jednej baby...aj dnes....!!takze tretie stretko uz neodlozi dufam...lebo sme dohodnuty.. takze dakujem zatiim...este raz sa majte
Ale nie inac ma napadlo ,ze asi sa tym babam spravil pupacik a teraz Boze ja nikam neidem Alebo sa necitia v onen den dobre.Mozno aj preto.
to musia byt inteligentne baby...hm....alebo si inteligentny ty
A ano, som neinteligentna, ale zato nemozem
baby hraju vzdy chrumky chalani nevzdavajte to a opytajte sa aj 3krat
a ked sa spytam uz cio sa vlastne chce este stretnut povie...samozrejme ze chcem,na co sa ma pytas take.. a teraz mi povedzte ci je to normalne=D