Zdravim vas, neviem ci sa s tym niekto stretol ale ak ano privitam vase postrehy. Kupil som si nove okuliare, a mam pocit ze vzdy ked ich dlhsie nosim sa mi zacne tocit hlava. Su z polarizaciou a maju gradient cize sa stava ze ked pozeram hore dole vniman
@zajko30 sry zabudol som asi napisat ze sa jedna o slnecne, nedioptricke okuliare... cize lekar s tym nema nic... skor o tu polarizaciu sa mi jedna ci to moze byt z toho... ? myslis teda ze nie ? ono vravim mozno to bola fakt zhoda nahod teplych dni a zleho tlaku neviem ...
pocul osm o tom,ze tiez niekoho hlava bolela.jedna znama mi to hovorila.al e tusim opacne,ze ju hlava bolela,lebo okuliare nenosila,a ked zacala,tak nebolela.ono je vela tych pricin.
@bindo pozor na to, môžeš si pokaziť zrak!.......priznaky su aj také, že sa ti točí hlava ako si na písal a v noci , hlavne nad ránom ťa môže bolieť.........filip
Hlava sa Ti môže točiť, aj mne sa pri nových okuliaroch točieva, ale to je tak jeden max. dva dni. Potom ma už len bolí, lebo sa mi vždy trochu vykrivia a teta Zuza je lenivá si ich dať vyrovnať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Taktiež, že som ich ihned zložila, zošit zavrela a zaspala
Tak isto som to mala aj ja a po čase si moje oči zvykli a už sa mi hlava netočila.
K veci, nemám s tým skúsenosti, ja nosím iba dioptrické.