uz som to tu niekam daval a myslim ze to videli vsteci na svete a budete mi nadavat ze som trapny ale ja musim..proste milujem to tento rok t mobile vyhral..samozrejme v cesku..nie u nas
No tak tá malá vianočka je najväčšia pičovina čo som zatial videl, ako reklama .. A Dedeho bukake na vianoce tiež úžasné. Hlavne na Facebooku tam z toho každému drbe, každý každému "praje bukake na vianoce" J amám dosť z tých prípekov Alebo každý je malá vianočka ... Omg
T mobile ma totál trapas reklamy, o tom niet pochýb, že v tomto vyhráva 1.miesto, ten neger mi už lezie na nervy, čo tam vkuse trepe kolomeniny. Orange sa ešte dá. Ale aj tak celkovo z roka na rok trápnejšie a otravnejšie reklamy.
Myslím si že to dosť preháňajú s "akože", vianočnými reklamami. To stým Dede je dosť zabité, T-com a T-mobile už preháňa, no na druhej strane reklama splnila svoj účel, všetci o tom hovoria.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale mobilní operátori to opäť prehnali, mali by sa učiť od tých českých, ktorí tam natrepali aspoň Chucka Norrisa...
Dedeho nenávidím (obzvlášť tú ,,...sa po africky povie...", afričtina ftw!) a nič iné som nepostrehla.