budete mať tento rok strom? aký? čím si ho ovešiate? kľudne hoďte aj fotku.
ja budem mať tento rok prvýkrát asi po 6 rokoch doma strom, lebo hostujeme 24. večeru tak sme chceli aspoň symbolicky. je to tuším smrček, má asi 30cm a po sviatkoch bude bývať u nás na terase minulý rok sme hodili svetielka na banánovník a bolo to tiež dosť v pohode
@lostinthedark@2 ja nikdy neporozumiem ľuďom, ktorí stromček zdobia v prvej polke decembra alebo dokonca v novembri imo je optimálne ho mať doma maximálne od 23. do nového roku a potom čeeest!
@lostinthedark@4 a sestra má malé deti? či? v tom prípade je to za mňa ešte pochopiteľné, v opačnom nechápem nič mňa by také niečo v obyvke hrozne vyrušovalo, keby to tam bolo dva mesiace
@thinkaboutjustice@7 živý v kvetináči by chcelo riešiť aspoň týždeň pred tým, než si ho dáte do vykúrenej miestnosti.. potrebuje nejaký čas, aby sa aklimatizoval na chodbe, v garáži alebo na verande, aby nedostal teplotný šok náš už sa aklimatizuje
mávali sme živý par rokov na chalupe ale prešli sme späť k umelému ... inak ozdobený hlavne sklenenyými tradičnými ozdobami vyrobené v ČR alebo SVK, niektoré ozdoby už maju aj 50 rokov + aj nejake slamene ozdoby
@thunderstorm@8 odkial ho mas ? Ja mam zatial vyhliadnuty jeden web, chcem si ho len prenajat, oni ho aklimatizuju, dovezu pred vianocami a po 2 tyzdnoch si pon zas pridu
Bežne ho robievam už v novembri, ale tento a minulý rok nebol čas. Chcem postaviť vo štvrtok. A bude minimálne do februára ako u Lostinthedark-ovcov. Mám rada, keď je v obývačke taká pekná vec. A rada ho zdobím, aj keď je obrovský a dlho sa serem so svetielkami, ale pustím si k tomu film a je mi dobre.
este nikdy som nemal vlastny strom, vzdy trsvim vianoce u rodicov a oni zdobis az 23 alebo 24.
a vzdy bol tusim zlaty.
Omyl, teraz, az po hlasovani si spominam, ze posledne roky byva biely. Nie az tak hrizne ako v @2 ale decentne zeleny ihlicnan s bielymi gulami a bielym svetlom.
Moja domácnosť nikdy nemala stromček a ani žiadnu výzdobu, vianoce sme ale vždy trávili u našich, tam som sa ale na stavaní a odzdobovani stromčeka nikdy nepodielala, lebo som tam v tom čase ani nebola.. Takže neviem, či mám hlasovať podľa mojej domácnosti, alebo podľa domácnosti, kde chodím len na tu večeru
ja nie som velmi vianocny typ cloveka,ale mam okolo seba vela takych ludi,co velmi ziju vianocami ( ano, uz od novembra , takze citim tlak aspon strom mat..ale nvm kedy si ho postavim este
tak som cez bazos kupila aspon mensi umely stromek
vianocne ozdoby (gule) som mala tak vymyslene,ze niekedy v priebehu decembra som skocila domov na navstevu a u mojej mamy je ooobrovska krabica kam moje sestry nahadzali milion ozdob, takze mame vsetky 4 share-ovane veci a kazdy rok si to obmiename celkom sa mi tato myslienka zdielanych ozdob zapacila
ale tento rok som na to zabudla a do vianoc uz nestiham ist k nam, takze som bola ozdoby zhanat v KOLO (to je velky kamenny bazar OLO v BA) a nasla sooom som brala co bolo takze bude taky modro-biely cca,len musim este hviezdu/cípik navrch dajako vyrobit/zohnat
Smrčok mať ako vianočný stromček je skvelý nápad!
Doma nemávam stromček, na Vianoce bývam u rodičov, mávame buď živý v kvetináči alebo odrezok z niektorého stromu zo záhrady (bývalé kvetináčové vianočné stromčeky)
@thunderstorm@12 tych projektov je v Prahe viacero a pride mi to ako super napad, zavisi teda ale ci ho realne aj davaju aklimatizovat pred/po dodani, aby prezil
kazdopadne, nakoniec sme to vyriesili inak, isli sme sa vcera s priatelkou prejst a vsimli sme si, ze sused spilil cely ihlicnan, tak som si z neho cast zobral a spravili sme z toho stromcek ma asi 50 cm, ale who cares
vianočné stromčeky mám rada, ale tento rok mám len taký maličký, asi 50cm minimalistický v kvetináči, ničím nezdobený. ale keď som pominulé roky mala taký skor jednoduchší, len svetielka, pár gúľ, neznášam gýčové stromčeky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja budem mať tento rok prvýkrát asi po 6 rokoch doma strom, lebo hostujeme 24. večeru tak sme chceli aspoň symbolicky. je to tuším smrček, má asi 30cm a po sviatkoch bude bývať u nás na terase minulý rok sme hodili svetielka na banánovník a bolo to tiež dosť v pohode
a vzdy bol tusim zlaty.
Omyl, teraz, az po hlasovani si spominam, ze posledne roky byva biely. Nie az tak hrizne ako v @2 ale decentne zeleny ihlicnan s bielymi gulami a bielym svetlom.
tak som cez bazos kupila aspon mensi umely stromek
vianocne ozdoby (gule) som mala tak vymyslene,ze niekedy v priebehu decembra som skocila domov na navstevu a u mojej mamy je ooobrovska krabica kam moje sestry nahadzali milion ozdob, takze mame vsetky 4 share-ovane veci a kazdy rok si to obmiename celkom sa mi tato myslienka zdielanych ozdob zapacila
ale tento rok som na to zabudla a do vianoc uz nestiham ist k nam, takze som bola ozdoby zhanat v KOLO (to je velky kamenny bazar OLO v BA) a nasla sooom som brala co bolo takze bude taky modro-biely cca,len musim este hviezdu/cípik navrch dajako vyrobit/zohnat
Doma nemávam stromček, na Vianoce bývam u rodičov, mávame buď živý v kvetináči alebo odrezok z niektorého stromu zo záhrady (bývalé kvetináčové vianočné stromčeky)
kazdopadne, nakoniec sme to vyriesili inak, isli sme sa vcera s priatelkou prejst a vsimli sme si, ze sused spilil cely ihlicnan, tak som si z neho cast zobral a spravili sme z toho stromcek ma asi 50 cm, ale who cares