asi tak niekto to tu vystihol ale neriesim, pretoze kazdy ma pravo pocuwat to, co sa mu paci..len ma serie, ze to vnucuje druhym ludom, co je trapne..ked sa to raz niektomu nepaci tak nefiem preco ho "fanusikova" presviedcaju o opaku ..(vlastna skusenost) ..ale zase..nenadavam na nich, pretoze je to ich vec.. to je setko .. dufam, ze to pochopite, lebo som to asiq jak madar napisala
hmm... je to iba komercny tah. nejaky pruducent ich vytiahol hore aby predal par albumov nadrzanim strnastkam a je mu jedno co s projektom bude dalej. chlapci a to co robi vokal by si mali uvedomit ze ich max do roka odhodia ako handru a potom po nich uz ani pes nestekne... ale sak nech sa teraz raduju ze po nich dievcata hadzu svoje prve podprsenky.
ty si neni normalna ze? ty pica jak to môze niekto pocuvat a est take picoviny tu pisat o nich ze milujem ta si bola aj na koncerte s mamickou ze? pacilo sa?
mne sa Tokio Hotel nepaci. Ten chalan mi pripada ako transsexual. Ako keby bol tepli. Ale neodcudzujem ho. Ale jeho pesnicky mi nerobia dobre. bnoliama s neho usi
Kazdy nech si pocuva co chce a co sa mu paci, to je jej vec ked ma rada Tokio Hotel, nech ich ma rada, nech ich zboznuje, ved na to vznikli-aby mali fanusikov(alebo v tomto pripade skor fanynky
Otázka: Čo kurva z toho máš, že ho miluješ? A vôbec ako môžeš niekoho milovať koho nepoznáš? A okrem toho vyzerá ako vychrtlá vrana, ktorá má problémy s vlastnou sexuálnou orientáciou...
nič proti tebe,ale ale vnucovať niekomu hudbu,je nepekné!niežeby som ti závidela a Billa brala,ale na Sš sa ťa nebudú pýtať diskografiu tokio hotelu a nebudú od teba na slovine chcieť sloh v ktorom vyznávaš lásku!len toľko asi.a Green Day je punková kapela!mám ju rada,a tak prosím ťa veľmi pekne nehovro čo je punk a čo nie... ozaj sex pistols boli punkovou legendou už vtedy ked sme kakali do plienok.... a dovol ti odporučiť zopár EMO kapiel: MY CHEMICAL ROMANCE,FALL OUT BOY PANIC AT THE DISCO
a punkové kapely sú tie čo si ty označila za: p---iny... a metal sa delí na Heavy,dead,black,white,power atd a ked zahlášiš že TH je dead metal tak ja potom už neviem čo je potom tvrdá hudba....
no ono toto forum bolo zalozene pre tych co maju radi TH takze neviem co tu riesite.......ti co ho radi nemaju tak von a ti co ano piste si tu co chcete....btw. ti co TH neznasaju takto mu snad robite len reklamu...ja osobne ho nemam rad(mooooc nemam rad) ale aj tak nadavat niekomu za to co pocuva je trocha chore tak sa dajte liecit prosim alebo spravte forum "ti co maju radi TH vs ti co nemaju"
ale vážne!forum je na to aby sme vyjadri svôj osobný názor! slušne vyjadrím svôj názor,a niekto povie že je to choré?! aha a toto spamovanie nie? ta de sme?!
ako jasne kazdemu sa paci nieco ine ale pokial mi fakt niekto nemava s plagatom TH pred nosom tak ako mozem ho mat niekde....ale kedysi som si myslel ze som punkac ze sa oddelim od tych hiphoperov (hiphop nemam rad) ale ked som zistil ze punkaci nadavaju na hiphoperov a hiphoperi na punkacov a proste hudba sa stala vojnou zrazu! tak od teraz nejsom nic pocuvam co chcem a nadavat na hudbu je ok ale preco nadavat niekomu kdo ju pocuva ?!
Presne tak, mozme nadavat na hudbu, no nie na ludi ktory ju pocuvaju. Mne je jedno kto co pocuva, ludia sa nehodnotia podla toho. Toto mi uz zacina liezt hore krkom. Niekto pocuva punk, je kokot, nekdo pocuva hip hop, tez je kokot atd atd.
A dalsia vec, ked uz nieco pocuvam, nepropagujem to, tokio hotel je podla mna picovina, ale nech si pocuva kto chce co chce.
Pozri sa je to viacmenej primitivna kapela. Je to ako niekto povedal, marketingovi tah, nejaky manik ich vytiahol hore, preda par albumov, nabali sa, kapele da nejake smiesne percenta a najde si nieco ine. Tokio hotel potom upadne, pretoze ich uz nikto nebude chciet podrzat na vysokom stupienku slavy. A potom co z nich bude ? tipujem ze chlaci sa uz vysrali na skoly, repspektive v nich neprosperuju. Potom ked padnu zo svojhop tronu, posti sa do nich bulvar, ze jake su z nich trosky, potom o nich nikto ani nezakopne. A potom ked bude chlapci chcet ist pracovat, este aj s pohovoru ich vyzenu, lebo vyzerat jak vychrtla vrana ktora ma problemi s orientaciu, nemat vzdelanie a este ziadnu prax, teda neni bohvieco. Obavamm sa ze im neni co zavidiet
To mas jak tuto superstar na slovensku, nachvilu su slavny, producenti sa nabalia na ich albumoch, troska si pokoncertuju a potom nastava upadok. Novy cas a +7dni si ich zobere do parady, popripade sa pridaju nejake hh kapely a uz aj su tam kde nechceli byt.
Pozri si nejakeho mira jarosa ? Co s nim ? mal dva klipi a ? Uz si nikto nanho ani nespomene.
Samo tomecek, co mal ? 2 klipy ? a ? hovno, nikto uz ani nevie kto to je.
Robo mikla ? Tiez jeden ci dva klipy ? Chvilku moderoval deku ? Akurat viem jak o nom potom pisala uz bulvar same picoviny a teeraz je s nim co ? Zas hovno. Bezdeda ? Kde je ? Prednedavnom so ho akurat videl na plagatoch ze vidal album a ? Uz zase nic ? ze ? zas je po nom len prach.
A takto isto dopadne aj tokio hotel, lebo zacali s nicoho.
Tokio hotel su moja naj naj naj skupuina proste fest....a najkrajsi je Tom♥......ja ho fest lubim.....a aj Bill je zlaty maju fest huste somngy a hlawnw Spring Nicht
preboha....dievca z doby kamennej....uz si ich videla??ako ja nechapem ako niekto moze pocuvat niekoho songy..a pritom sa donho zalubit!!!!!!!preboha ja take reci moc nemusim...
milujem tokio hotel je superr najkrajsi je tom ochh tie jeho vlasy a bill vyzera jak baba fuj mislele som si ze je to baba ked som etse nepoznala tokio hotel ale mam rada ich pesnicky
no zmenila som nazor normalne jak si citam tie prispevky tokio jeeee trochu dobry no nie najlepsi kazdy ma rad nieco ine preto nikoho neocudzujem majte radi co chcete ale jak sa mozte zalubit do niekoho koho nepoznate ani ste ho nevideli nazivo hm?tomu nechapem vobec
TH su debily nechapem jak ich niekdo moze mat rad a ked rozumie tomu tekstu tak o to viac tomu nechapem a jak moze byt niekdo zalubeny do chalana ktory nosi babske veci a obojok okolo krku
//vy im zavidite!// ...a naco? ze si s nich robi cely svet srandu? tak to asi tazko. Ta "kapela" bola vytvorena niakym chytrim clovekom ktory vedel ze vytrieska prachy na takych do 16 rocnych babach. Ta "kapela" kapela bola stvorena iba ako bana na prachy. Som si isty ze keby boli niaky stari a skaredi ze by to ani jedna z vas nepocuvala. "Pocuvate" to iba kvoli tomu ze "pekny". A vobec, co je to vlastne za styl? Jeden je tranzvestita emak, druhy je niaky rastafa hip hoper, treti sa proste tvari drsne a stvrty je tam taky odveci. Ked trocha vyrastetie tak vas to strasne rychlo prejde. A bude sa na sebe smiat ake ste boli sproste. Mne je jedno kto co "pocuva". Ale toto vam narusa hlavu. My vam chceme iba pomoct sa z toho dostat. Mali by ste nam byt este vdacne. tot vsetko co som chcel dodat
TOKIO HOTEL?!!!jajj som sa zasmiala teraz...ale nie ja nemam nikdy nic proti ziadnej skupine alebo co,ale toto je na mna proste vela! no deticky maju co pocuvat
a najviac prijebaní sú asi tí ktorý na nich nadávajú =D lebo inteligentný človek nenadáva na ľudí len preto že ich nemá rád alebo len preto že to nieje jeho krvná skupina =D a je radšej ticho aby si o ňom ľudia nespravili mienku o akú on nemá záujem =D len toľko k tomu =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
asi tolko o tych debiloch
boze mas zmysel pre humor, treba ti uznat
Tak neodsudzujte
a punkové kapely sú tie čo si ty označila za: p---iny... a metal sa delí na Heavy,dead,black,white,power atd a ked zahlášiš že TH je dead metal tak ja potom už neviem čo je potom tvrdá hudba....
Aspon ten caps lock by si mohla vypnut..
Z TEJTO WWW....
A dalsia vec, ked uz nieco pocuvam, nepropagujem to, tokio hotel je podla mna picovina, ale nech si pocuva kto chce co chce.
Pozri sa je to viacmenej primitivna kapela. Je to ako niekto povedal, marketingovi tah, nejaky manik ich vytiahol hore, preda par albumov, nabali sa, kapele da nejake smiesne percenta a najde si nieco ine. Tokio hotel potom upadne, pretoze ich uz nikto nebude chciet podrzat na vysokom stupienku slavy. A potom co z nich bude ? tipujem ze chlaci sa uz vysrali na skoly, repspektive v nich neprosperuju. Potom ked padnu zo svojhop tronu, posti sa do nich bulvar, ze jake su z nich trosky, potom o nich nikto ani nezakopne. A potom ked bude chlapci chcet ist pracovat, este aj s pohovoru ich vyzenu, lebo vyzerat jak vychrtla vrana ktora ma problemi s orientaciu, nemat vzdelanie a este ziadnu prax, teda neni bohvieco. Obavamm sa ze im neni co zavidiet
Pozri si nejakeho mira jarosa ? Co s nim ? mal dva klipi a ? Uz si nikto nanho ani nespomene.
Samo tomecek, co mal ? 2 klipy ? a ? hovno, nikto uz ani nevie kto to je.
Robo mikla ? Tiez jeden ci dva klipy ? Chvilku moderoval deku ? Akurat viem jak o nom potom pisala uz bulvar same picoviny a teeraz je s nim co ? Zas hovno. Bezdeda ? Kde je ? Prednedavnom so ho akurat videl na plagatoch ze vidal album a ? Uz zase nic ? ze ? zas je po nom len prach.
A takto isto dopadne aj tokio hotel, lebo zacali s nicoho.
up the irons